Ekonomi uzmanı uyardı: Cumhuriyet altını, çeyrek altın, gram altın...Düşüşe hazır olun, elinizde patlayabilir!

Ekonomi uzmanı uyardı: Cumhuriyet altını, çeyrek altın, gram altın...Düşüşe hazır olun, elinizde patlayabilir!

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer'den uyarı gecikmedi! Düşüşe hazır olun, elinizde patlayabilir! Cumhuriyet altını, çeyrek altın, gram altın...

Son dönemde İsrail ve İran arasındaki gerilimin tırmanması altın fiyatlarında yükselişe neden olmuştu. Ancak, tansiyonun düşmesiyle birlikte altın fiyatlarında da düşüş gözlemlendi. Ons altın fiyatı, 2.285 dolara kadar geriledikten sonra şu anda 2.397 dolardan işlem görüyor.

Merkez Bankası'nın faiz oranını yüzde 50'ye çıkarması sonrası döviz piyasası sakin bir seyir izliyor. Dolar kuru 32,2 seviyesinde sabit kalırken, euro ise 35,12 seviyesine yükseldi. Bu durum, yatırımcıların döviz piyasasında daha temkinli hareket etmelerine yol açıyor.

KRİPTO PARALARDA HAREKETLİLİK

Popüler Analist O Kripto Para Varlıklarını Sattı: İşte Nedeni!

Bitcoin, son dönemlerde 56 bin dolar seviyelerinden yükselerek şu anda 65 bin dolar civarında işlem görüyor. Daha önce 74 bin dolara kadar çıkmış olan Bitcoin'in, yükseliş trendine devam etmesi bekleniyor. Ancak, uzman Selçuk Geçer, Bitcoin'de potansiyel bir satış baskısına karşı yatırımcıları uyarıyor ve temkinli olmalarını öneriyor.

SELÇUK GEÇER'İN PİYASA TAHMİNLERİ

Dolar kahini Selçuk Geçer'den yeni uyarı! Eski seviyeye dönüyor, acele edin

Dolar ve Euro: Geçer, doların 50 lira, euronun ise 55-60 lira aralığında olması gerektiğini öngörüyor. Bu öngörüler, döviz yatırımcıları için önemli bir yol haritası sunuyor.

Piyasa Riskleri: Kripto paralar hakkında yüksek enflasyonun faiz indirimi getirmeyeceğini ve bunun da piyasada karışıklığa yol açacağını ifade eden Geçer, Bitcoin'in volatilitesinin altcoinleri de etkilediğini ve yatırımcıların bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini belirtiyor.

Altın Tahminleri: Geçer, ons altının 1.700 dolar seviyesini düşük, 2.400 dolar seviyesini ise yüksek olarak değerlendiriyor. Piyasanın gelecekte nasıl şekilleneceğine dair belirsizliklerin altını çizerek, yatırımcıların bu belirsizliklere karşı hazırlıklı olmalarını tavsiye ediyor.

SELÇUK GEÇER'DEN ANİ DÜŞÜŞ UYARISI

Selçuk Geçer, piyasa dalgalanmalarına karşı yatırımcıların dikkatli olmalarını ve ani düşüşlere hazırlıklı olmalarını öneriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN