Elinde Türk Lirası olanlar dikkat! Duyan döviz bürosuna koşacak: Selçuk Geçer dolarda rekor seviyeyi açıkladı!

Elinde Türk Lirası olanlar dikkat! Duyan döviz bürosuna koşacak: Selçuk Geçer dolarda rekor seviyeyi açıkladı!

Dolardaki ateş sönmüyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişe geçen dolar rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba bir tahmin geldi. Yaptığı tahminlerle sık sık gündeme gelen Geçer, bu sefer rekor seviyeyi açıkladı. Rakamı duyan döviz bürosunu koşuyor! Bunu yapmayan başını duvara vuracak. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

Döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Geçtiğimiz hafta başından bu yana sürekli olarak yükselen dolar rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Psikolojik sınır olan 19 TL seviyesini aşan dolar yeni hafta da dalgalı seyrine devam ediyor. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni bir uyarı geldi. Elinde Türk lirası ile yatırım yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulunan Geçer, dolarda beklediği yeni seviyeyi açıkladı. Duyan döviz bürosuna koşacak!

Son dönemde yaptığı dolar tahminleri ile yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Selçuk Geçer, yeni haftada bomba bir yorum ile takipçilerinin karşısına çıktı. 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorularını net yanıtlar veren Geçer, elinde Türk lirası olanları uyardı. Bunu yapmayan pişman olacak. Selçuk Geçer dolarda rekor seviyeyi açıkladı. İşte Selçuk Geçer'in dikkat çeken açıklamaları;

gfgfgf-2023-04-04t094637-616.jpg

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcıların sıkça sorduğu 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Selçuk Geçer, Amerikan piyasalarındaki hareketlilikten dolayı doların yükseldiği ve bu yükselişine devam ettiğini söyledi. Peki dolarda ciddi bir atak olacak mı? Selçuk Geçer ciddi bir yükselişin yakın zamanda söz konusu olacağını öngörüyor.

SELÇUK GEÇER DOLARDA REKOR SEVİYEYİ AÇIKLADI

Vatandaşların bir diğer merak ettiği konu ise doların ne kadar olacağıdır. Yaşanan ciddi artışlardan sonra zarar etmek istemeyen yatırımcılar, dolarla ilgili tahminleri sık sık araştırmaya başladı. Selçuk Geçer, dolarda 9-10 gün içerisinde 3 ila 5 TL arasında değişen bir artış olabileceğini açıkladı. Ancak bu artışın Amerika’daki parametrelere göre değişebileceğini de eklemeyi ihmal etmedi.

ghghghgh-32.jpg

4 NİSAN 2023 SALI GÜNÜ DOLAR NE KADAR?

Dolar son kapanışını 19.1954 TL'den yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19.1907 liradan, satış fiyatı ise 19.2002 liradan işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN