Emekli maaşını ATM'den çekenler dikkat! Bunu yapanlar Mayıs ayında 10.000 TL ek ödeme alacak

Emekli maaşını ATM'den çekenler dikkat! Bunu yapanlar Mayıs ayında 10.000 TL ek ödeme alacak

Emekli vatandaşlar en yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları merakla araştırırken bankaların promosyon tutarları da yükselmeye devam ediyor. Peki hangi banka 10 bin TL ödeme yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli vatandaşlar banka tercihi yapmadan önce en yüksek ödeme yapan yeri araştırmaya devam ediyor. Peki 10 bin TL promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Şartlar neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

10 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Bankaların Nisan ayı için promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ederken ING Bank yüzleri güldürecek haberleri verdi. ING Bank tarafından verilen müjdeye göre 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapacak. Banka maaş baremine göre yapacağı promosyon ödemesinin yanında 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi ve ek olarak 1.500 TL ek ödeme yapacak. 

ING Bank Emekli Promosyon Tutarları

ING Bank 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlar 5 bin 00 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5 bin 950 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 7 bin 650 TL, 10 bin TL ve üstü emekli maaşı alanlara 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Promosyon ödemesi için banka müşterilerine hiçbir ürün şartı koymuyor. ING Bank 10 bin TL'ye varan promosyon kampanyası 13 Mart ve 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. Tarihler dışında kampanyadan faydalanma şansı sunulmayacak. Daha önce promosyon ödemesi alan müşteriler de güncel tutarlardan faydalanamayacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN