Emeklilere müjde geldi! Bugün başladı: Başvuru yapan ödemesini alıyor! 8 bin TL hesaplara yatırılacak

Emeklilere müjde geldi! Bugün başladı: Başvuru yapan ödemesini alıyor! 8 bin TL hesaplara yatırılacak

Yerel seçimleri adım adım yaklaşırken vatandaşın yüzünü güldüren haberlerde peş peşe geliyor. Hafta sonu mitinginde emekliye müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rakamları güncelledi. Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği o ödemeler başvurular bugün başladı. O tarihten itibaren hesaplara yatırılacak. İşte tüm detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdiği seçim mitinglerinde milyonlarca emekliye müjde verdi. Geçtiğimiz haftadan beri tartışılan konulardan biri haline dönüşen emeklilere zam konusu da netlik kazandı. Emekliler seyyanen zam uygulamasında hüsrana uğrarken promosyon ödemelerinde yüzleri güldü.

EMEKLİYE 8000 TL ÖDEME

Emekliler dört gözle gelecek iyi bir haberi beklerken seyyanen zam açıklamaları beklendiği gibi olmadı. Emeklinin eli boş kalırken sevindiren açıklama emekli promosyonlarında oldu. Kamu bankalarında emekli promosyonları 8.000 TL ile 12.000 TL arasında bir rakamı yükseltildi. Bugün başlayan başvurular kapsamında emekliler de soluğu bankada alıyor. En düşük emekli maaşı alan kamu bankaları 4.500 TL promosyon rakamlarında güncellemeye giderek rakamları yükseltti.

para-odeme.jpg

Promosyon ödemelerinde 3 yıllık bir anlaşma yapmanız durumunda cayma bedelini ödeyerek yeni promosyon rakamlarından yararlanabilirsiniz. Emekli vatandaşların kredi ödemesi olması durumunda borcunun tamamını kapattıktan sonra başka bir bankaya geçiş yapabilir veya banka ile anlaşarak tutarları güncelleyebilir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli promosyonlarının 28 Mart 2024 tarihi itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN