Emeklilere 20 bin TL promosyon müjdesi! Yeni sözleşmeler emeklilerin yüzünü güldürecek

Emeklilere 20 bin TL promosyon müjdesi! Yeni sözleşmeler emeklilerin yüzünü güldürecek

Son dakika... Milyonlarca emekli maaşlarına zam beklerken sıcak bir gelişme yaşandı. Yıl başından bu yana SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri için sunulan promosyon desteklerinde rekor bir artış yaşanırken kulislerden güzel haber geldi. Emekliler bu haberle çifte bayram yaşayacak! Emeklilere 20 bin TL promosyon müjdesi. Yeni sözleşmeler emeklilerin yüzünü güldürecek. Peki emekliler 20 bin lirayı nasıl alacak? İşte detaylar haberimizde...

Emekli maaşlarında flaş gelişme! Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli maaşı zamlarında görüşmeler devam ederken kulislerden güzel haber geldi. Emekliler bu haberle sevinçten havalara uçacak. SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri için sunulan promosyon desteklerinde rekor artış. Milyonlarca emekliye 20 bin TL promosyon müjdesi! Duyan bankalarına akın edecek. Peki emekliler 20 bin TL promosyonu nasıl alacak? Detaylar paylaşıldı, hemen bankanızı arayın. İşte emekli promosyon ücretlerinde son durum...

EMEKLİLERE 20 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ

Yeni Akit'in haberine göre; emeklilere verilen promosyon ücretlerinde rekor artışa gidiliyor. Milyonlarca emekli için sunulan promosyon miktarının 20.000 TL'ye kadar yükseltileceği bekleniyor. Böylece enflasyon karşısında ezilen emeklilere katkı sağlanması beklenirken ilk detaylar belli oldu.

hghg-52.jpg

20 BİN TL EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Gelen haber sonrası milyonlarca emekli '20 bin TL emekli promosyon ücreti nasıl alınır?' sorusunu araştırmaya başladı. Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor. Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılır.

1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına aktarılacak.

EMEKLİ MAAŞI EK ZAM NE KADAR, YÜZDE KAÇ OLACAK?

Milyonlarca emeklinin beklentisiyle paralel açıklama, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Tüm imkanlarımızı zorlayarak gerekeni yağacağız. Cumhurbaşkanımızın talimatlarını aldık. Çalışmaya başladık" dedi. Milyonlarca SSK ve BAĞ-KUR emeklisinin gözü kulağı "ara zam gelir mi?" sorusuna çevrildi. Halihazırda en düşük SSK ve BAĞ-KUR emeklisinin maaşı 7500 lira, peki ara zam gelirse 4 aylık enflasyon verilerine göre maaş ne olur?

yeni-jhjhhj-3.jpg

SGK Uzmanı Özgür Kaya bu soruya, “Sadece temmuz ayının enflasyonunu görüyoruz. Temmuz ayında, ağustosta 9.90 olarak tek hanede kalma olasılığı yüksek, dolayısıyla biz nereye bakacağız eylül ayına bakacağız, eylül ayında da muhtemelen ikili rakama çıkacağız bu senaryoya göre 4 aylık enflasyon 29.71 rakamı ile karşı karşıya kalacağız. Taban aylık uygulaması yapılıp 10 bine de çıkarılabilir enflasyon rakamlarına bakılıp cumhurbaşkanının talimatı ile 9 bin 728 liraya çıkarılabilir. Muhtemelen eylül sonu ekim başı için zam durumu söz konusu olabilir” şeklinde yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN