Emeklilere 5 bin TL pazar harçlığı! Belediye başkanı seçilir seçilmez sözünü tuttu: İlk icraatını açıkladı

Emeklilere 5 bin TL pazar harçlığı! Belediye başkanı seçilir seçilmez sözünü tuttu: İlk icraatını açıkladı

Yerel seçimler öncesinde verdiği sözü seçilir seçilmez tuttu. Emekli vatandaşlara verilecek 5 bin TL pazar harçlığı için müjdeyi verdi. Belediye başkanı seçilmesiyle ilk icraatını açıkladı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Belediye başkanı seçilir seçilmez verdiği sözü tuttu. Emekli vatandaşların yüzünü güldüren müjdeyi paylaştı. İlk icraatında emekli vatandaşlara 5 bin TL pazar harçlığı verilecek. İşte o belediyenin başkanı...

5 BİN TL PAZAR DESTEĞİ

Yerel seçim öncesinde Youtube üzerinden Nevşin Mengü'nün sunduğu "Bugün Ne Oldu?" programına konuk olan CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş, bazı sözler vermişti. Emeklilere 5 bin TL'lik pazar desteği, ilkokul çağındaki öğrencilere giyim ve gıda desteği, emekliler lokali (uygun fiyatlı alışveriş ve sosyalleşebileceği mekanlar tanımlandı), sosyal yardımlaşma alanının genişletilmesi ve kent lokantaları açılacağını esnafa destek olunacağından bahsetmişti.

1-014.jpg

PAZARA GİDEN EMEKLİ NEFES ALACAK

Yerel seçimlerde Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş olarak seçildi. Seçimlerin öncesinde verdiği sözler hakkında geçtiğimiz gün yeniden Nevşin Mengü'nün sunduğu "Bugün Ne Oldu?" programına konuk oldu. Youtube plaformu üzerinden yayınlanan bu programda, emeklilere verilecek 5 bin liralık pazar desteği hakkında konuştu.

Geçtiğimiz gün programda konuşan yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, milyonlarca emekliye müjdeyi verdi. Emekli vatandaşların bayram öncesinde, bayram harçlığı desteğine kavuşacağını paylaştı. Pazara gitmeyen emeklilerin derin bir nefes alacağını söyleyen Dedetaş, yüzleri güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN