Emeklilere çifte bayram sevinci! O ilimizde iki ikramiye birlikte alacaklar: 2 bin lira ekstra Kurban Bayramı harçlığı!

Emeklilere çifte bayram sevinci! O ilimizde iki ikramiye birlikte alacaklar: 2 bin lira ekstra Kurban Bayramı harçlığı!

Kurban bayramı yaklaşırken, emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli haber geldi. Emekliler o ilimizde iki ikramiye birlikte alacaklar. 2 bin lira ekstra Kurban Bayramı harçlığı haberini belediye başkanı bizzat duyururken detaylar da belli oldu...

Emekli maaşıyla kıt kanaat geçinmeye çalışan ve enflasyondan en çok etkilenen grup olan emeklilerin yüzünü de cebini de güldürecek haber geldi. O ilimizde yaşayan emekliler Kurban Bayramı harçlığı kapsamında ekstra 2 bin lira ödeme alacaklar…

EMEKLİLER İÇİN DESTEK ÇEKİ UYGULAMASI BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kentteki emeklilere güzel haberi duyurdu. Başkan Bozbey, söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Emekli hemşehrilerimizin bütçesine katkı sunmak, bir nebze de olsa harcamalarına destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, ilk olarak ihtiyaç sahibi emeklilerimize 2000 TL değerinde destek çeki dağıtımına başlıyoruz. Kurban Bayramı’nda dağıtımına başlanacak olan destek çekleri için 16-26 Mayıs tarihleri arasında bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr web sayfamız ya da Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı’na gelerek dilekçeyle başvuruda bulunabilirsiniz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak dayanışma ağıyla tüm kenti saracak, ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimize ulaşacağız. Vatandaşımızın hayatına dokunan, yaşanan ekonomik krizin etkilerini azaltacak sosyal projelerle Bursa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm büyüklerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

EMEKLİYE KURBAN BAYRAMI DESTEK ÇEKİ KİMLERİ KAPSIYOR?

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde başlatılan “Emekliye Kurban Bayramı Destek Çeki” uygulaması, Bursa il sınırlarında ikamet eden ve sosyal yardım kriterlerini sağlayan emekli vatandaşları kapsıyor.

yeni-proje-23-001.jpg

Bu kriterleri sağlayan vatandaşlar, 16-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında https://bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr/ adresinden ilgili Ön Başvuru Formu’nu doldurarak başvurularını tamamlayabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN