Emeklilere verilecek indirimler nerede? SGK uzmanından sert tepki: Emeklilerin indirim sevinci hayal oldu

Emeklilere verilecek indirimler nerede? SGK uzmanından sert tepki: Emeklilerin indirim sevinci hayal oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz aylarda emeklilere özel indirimlerin yapılacağını açıklamıştı. Halihazırda somut bir adım atılmayınca SGK uzmanı bu duruma sert bir tepki gösterdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

AKP Kırşehir İl Başkanlığı ziyareti esnasında emeklilere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirimlerin geleceğini açıklamıştı. Farklı alanlarda emeklilerin yüzünün güleceği ifade edilirken henüz bir atılmaması konusunda SGK Uzmanı Ali Tezel tepki gösterdi.

p-4.jpg

“EMEKLİ İNDİRİMLERİ NEREDE?”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yaşam kalitesini arttırma amacıyla fiziksel, ruhsal sağlık ve sosyal alanlarda bazı çalışmaların yapılacağını ifade etmişti. Söz konusu bu çalışmalarla beraber bu yılın “emekliler yılı” olacağını söyleyen Işıkhan, PTT AVM, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Türk Hava Yolları, TCDD, GSM operatörleri, sinema ve tiyatrolar ile PTT Kargo gibi yerlerde özel indirimlerin ve kampanyaların hayata geçirileceğini belirtmişti.

yeni-proje-2-002.jpg

Tüm bunların yanı sıra Belediyeler Birliği ile yapılan protokoller kapsamında emeklilere ücretsiz geziler düzenleneceği, Türkiye’nin farklı şehirlerini gezme imkanı sunulacağı belirtilirken henüz somut bir adım atılmadı.

yeni-proje-4-001.jpg

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, henüz somut bir adım atılmamasından dolayı tepki göstererek, "Hani yemediler diye emeklilere büyük indirim diye yuttururuz dediğiniz indirimler nerede?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN