Emeklilerin beklediği zam haberi o isimden geldi! SGK uzmanı Özgür Erdursun zam rakamını açıkladı

Emeklilerin beklediği zam haberi o isimden geldi! SGK uzmanı Özgür Erdursun zam rakamını açıkladı

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranıyla ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TÜİK tarafından Perşembe günü açıklanacak enflasyon verisi, memur ve emeklilere yapılacak zam oranını da belirlemiş olacak.

SGK uzmanı Özgür Erdursun, Haziran ayı enflasyon oranının %3 olması durumunda emeklilere %18.70 oranında enflasyon farkı ve refah payı verileceğini belirtti.
Emekli maaşlarına yapılacak zam, emeklilerin bir nebze de olsa rahat nefes almasını sağlayacak ve maddi durumlarını iyileştirecek.

yeni-proje-39.jpg

TÜİK'İN AÇIKLAMASI ZAM ORANINI BELİRLEYECEK

TÜİK tarafından Perşembe günü yapılacak enflasyon oranı açıklaması emekli maaşlarına gelecek zam oranını da belirleyecek. Zam oranına enflasyon farkı ile refah payı da eklendiğinde emeklilere kapsamlı bir zam uygulanmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN