Emekliye kredide bu yılın avantajı! Bana kredi çıkmaz demeyin, bu bankaya gidene 50 bin TL yatırılıyor

Emekliye kredide bu yılın avantajı! Bana kredi çıkmaz demeyin, bu bankaya gidene 50 bin TL yatırılıyor

Türkiye'nin önde gelen iki bankasından, emeklilere özel yeni bir fırsat haberi geldi. Bankalar düzenledikleri yeni kampanya kapsamında, emeklilere 36 aylık vade fırsatıyla 50.000 TL'yi bulan kredi imkanı sunuyor. İşte, emeklilere özel kredi kampanyasının detayları...

Yapı Kredi ile Denizbank, emekli müşterilerine özel yeni bir kampanyaya imza attı. Bu kapsamda emekliler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 50 bin liralık kredi imkanından faydalanabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Emekli aylığını Yapı Kredi'den alanlar, başvurularını en yakın banka şubesinden yapabilecekler. Ayrıca SMS üzerinden de 4411'e "Kişisel T.C Kimlik Numarası ve Aylık Gelir" bilgilerini SMS göndererek de başvuru yapmak mümkün.

Denizbank üzerinden başvuruda bulunmak isteyen emekliler ise yine SMS üzerinden 3280'e "KREDİM TC Kimlik Numarası" bilgilerini yazdıktan sonra SMS göndererek ya da internet bankacılığından başvurularını yapabilecekler.

haber-5-ic-asil.jpg

Başvurusu onaylanan müşterilerin kredileri anında hesaplarına aktarılacak ve aynı gün içinde kullanıma açılacaktır. Yapı Kredi ve Denizbank bu kredi kampanyalarıyla emekli müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm sunmayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN