Emekliye tek seferlik 5 Bin TL para veriliyor! Belediye duyurdu: Başvurular bugün başladı

Emekliye tek seferlik 5 Bin TL para veriliyor! Belediye duyurdu: Başvurular bugün başladı

En düşük emekli maaşı ile hayatını devam ettirmeye çalışan emeklilere o belediyeden müjdeli haber geldi. Seçimlerden önce verdiği sözü tutan belediye tarafından, emekliye tek seferlik 5 Bin TL para veriliyor. İşte ödemenin detayları…

Yerel seçim çalışmalarında tüm belediyelerin vaatleri arasında emekliler yer alıyordu. Seçimlerden sonra gözler belediyelerin vaatlerine çevrilirken, o belediye verdiği sözü tuttu. Seçim vaadi olarak emeklilere Pazar Alışverişi Desteği Projesi sözü veren Üsküdar Belediyesi, bu sözünü tutarak detayları paylaştı…

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ PROJESİ DETAYLAR

Üsküdar Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, kişi başına düşen geliri 5.665 TL ve altında olan emekliler Pazar Desteği Projesi’nden yararlanabilecek. Yılda bir kere verilecek olan bu destek, kişi başı geliri bir asgari ücretin 3/1’inden az olan hanelerde yaşayan 60 yaş ve üzerindeki emeklileri kapsayacak. Hanede birden fazla emekli olduğunda ise destek sadece bir emekliyi kapsayacak.

yeni-proje-15.jpg

Başvuruda evrakların eksik olmadan teslim edilmesiyle yapılan incelemede kriterlere uyduğu belirlenen kişilerin başvurusu kabul edilecek. Teslim alınan belgeler ile beyan edilen bilgiler doğrultusunda sıralamayı belirlemek için kriterler üzerinden puanlama yapılacak. Yapılan puanlamanın sonucunda öncelikli hanelerde sıralamaya göre sosyal inceleme yapılacak ve bunun sonucunda kriterlere uyduğu belirlenen hanelerde emeklilerin banka hesaplarına bir kerelik 5.000 TL Pazar desteği yatırılacak.

yeni-proje-16.jpg

Başvurular 15-25 Mayıs 2024 tarihlerinde kabul edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN