En ucuz altın o ilimizde! Duyanlar akın akın oraya altın almaya gidiyor, kuyumcunun kapısında kuyruklar oluştu, ama imitasyon

En ucuz altın o ilimizde! Duyanlar akın akın oraya altın almaya gidiyor, kuyumcunun kapısında kuyruklar oluştu, ama imitasyon

Son dönemde altın fiyatlarının yükselişe geçmesinin ardından imitasyon altına talep arttı. Alım gücü düşen vatandaş çareyi sahte altın almakta buldu. Gaziantep'te bulunan ve imitasyon takı satan mağazaya bölge halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Tırmanışa geçen altın fiyatlarının ardından altın takı takmayı seveler çareyi imitasyon takılarda buldu. Şıkır şıkır altın takılar takıp takıştırmayı seven Gaziantep halkı ise imitasyon takı dükkanlarına adeta akın etti.

altinfgd.jpg

Gaziantep’te kuyumcu dükkanlarına rağbet azaldı. Altına olan düşkünlüğü bilinen Gaziantepliler ise takı sevdasından vazgeçmek istemiyor.

1-013.jpg

ALTINDAKİ YÜKSELİŞ ONLARA YARADI

İmitasyon altın satışı yapan mağazalar adeta dolup taşıyor. İmitasyon takı satışı yapan Altan Kanalıcı, “Milletin altın almaya gücü olmadığından talep bizlere yöneldi. Sahte altın vatandaşlar tarafından rağbet görmeye başladı, işlerimiz açıldı. Altındaki yükseliş bizim işimize yaradı. En çok da düğün sezonu işlerimiz açılıyor. Vatandaş eskisi gibi altın alamıyor. Düğünlerde takılan bilezik ve takı setlerine rağbet var. Fiyatlarımız çok uygun. Bir çift bilezik yüz lira, setler iki, üç bin arası değişiyor, kemerler 500 lira. Fiyatlarımız uygun olmasına rağmen bakıldığında gerçeğinden ayırt edilmiyor. Vatandaş artık bizleri daha çok tercih ediyor" ifadelerini kullandı.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN