ENAG'ın kurucusu Ulusoy iktidara seslendi: Açın Meclis'i, halkın gözü önünde karşılaştıralım her şeyi

ENAG'ın kurucusu Ulusoy iktidara seslendi: Açın Meclis'i, halkın gözü önünde karşılaştıralım her şeyi

ENAG'ın kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy, Enflasyon Araştırma Grubu’nun kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy, TÜİK'e onaylatılmadan yayımlanan istatistiklere hapis cezası geleceği haberlerine yönelik iktidara "En iyisi açın Meclisi orada canlı yayında halkın gözü önünde karşılaştıralım her şeyi" çağrısında bulundu.

Enflasyon Araştırma Grubu’nun kurucusu Prof. Dr. Veysel Ulusoy, TÜİK'e onaylatılmadan yayımlanan istatistiklere 1 ila 3 yıl arasında hapis cezası geleceği haberlerine yönelik iktidara "En iyisi açın Meclisi orada canlı yayında halkın gözü önünde karşılaştıralım her şeyi" çağrısı yaptı.

Ulusoy, hapis cezası öngören taslağa ilişkin Politikyol'da bir yazı kaleme aldı. Ulusoy "En iyisi açın Meclisi orada canlı yayında halkın gözü önünde karşılaştıralım her şeyi. Açamazsanız gelin çayımızı içerken biz size açıklayalım her şeyi. Kamera kaydı da alarak tabii" ifadelerini kullandı.

"Birkaç soruşturma ve davadan sonuç çıkmayınca şimdi de hapis cezası korkutmasıyla geldiler ENAG’ın üzerine" ifadelerini kullanan Ulusoy, "Her yönüyle güzelim ülkemizi, onun güzide kurumlarını bir avuç insanın fikrine dayalı bir yönetim tarzıyla yıpratıyoruz. Bu kurumları yönetenler ve ilk soruşturmayı keyifle açtırdığını söyleyen dönemin Maliye Bakanı da halkın enflasyonunun resmi olarak verilenden çok yüksek olduğunu çok iyi biliyor." diye yazdı.

ENAG, ENFLASYONU YÜZDE 142 AÇIKLAMIŞTI

ENAG, mart ayında TÜİK verileriyle yıllık bazda yüzde 61,1 olarak açıklanan enflasyon oranını yüzde 142,6 olarak duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN