Eniştelere TOGG müjdesi: Yeni modeline kayıtsız kalamayacaklar! Üstelik T10X'ten daha ucuz olacak

Eniştelere TOGG müjdesi: Yeni modeline kayıtsız kalamayacaklar! Üstelik T10X'ten daha ucuz olacak

Ülkemizde hafif ticari araçlar, ailelere hitap etmesi dolayısıyla ilgi görüyor. Sıkça tercih edilen hafif ticari araçların başında ise Fiat Doblo geliyor. Yerli elektrikli otomobil markası TOGG da bu alanda enişteleri ve aileleri mutlu edecek yeni müjdeyle karşımıza çıkabilir. Peki, hafif ticari TOGG ne zaman gelecek? hafif ticari TOGG fiyatı ne kadar olacak? İşte, TOGG hafif ticari araç hakkında bilgiler...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli elektrikli araç üretimi devam ederken TOGG şu anda tek bir modeliyle yollarda. Fakat yakın bir zamanda birden fazla TOGG modeli kullanıcıların beğenisine sunulacak.

TOGG HAFİF TİCARİ ARAÇ ÇIKACAK MI?

Yurt'ta yer alan habere göre, hafif ticari TOGG modelinin 2026 yılında yollarda olması öngörülüyor. TOGG'un hafif ticari versiyonunun genel hatları itibariyle TOGG T10X modelinin temel yapısını taşıyacağı biliniyor. Fakat bu noktada asıl önemli olan hafif ticari TOGG modelinin fiyatı.

togg-hafif-ticari-arac-ne-zaman.jpg

TOGG HAFİF TİCARİ FİYATI NE KADAR OLACAK?

Hafif ticari TOGG, hali hazırda satışta olan T10X modelinden çok daha ucuz olacak. Çünkü ülkemizde hafif ticari araçlardan alınan vergiler binek otomobillerden alınan vergilere göre çok daha az. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre, hafif ticari TOGG modeli T10X ile aynı motora sahip olacak. Dahası otomobilin iç dizaynından kullandığı yazılıma kadar pek çok detay da T10X ile benzerlik taşıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN