Erdoğan talimat verdi: Asgari ücret o rakamın altında olmayacak!

Erdoğan talimat verdi: Asgari ücret o rakamın altında olmayacak!

Asgari ücretin belirlenmesi için son viraja girildi. Milyonların gözü nihai karar için cuma gününe çevrilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücrete yüzde 50 zam talimatı verdiği rakamın 17 bin 103 liraya ulaşacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim sebebiyle asgari ücrete yüzde 50 zam talimatı verebileceği ve asgari ücretin 17 bin 103 liraya ulaşacağının konuşulduğu belirtildi.

Halk TV'den Olcay Aydilek'in haberine göre; Ankara’da kulislerde, işveren kesiminin, yeni asgari ücretin 17 bin TL’yi geçmemesini istediği konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "yerel seçime giderken geniş kesimler üzerinde yaratacağı psikolojik etkiyi de göz önünde bulundurarak, halen 11 bin 402 TL olan asgari ücrete yüzde 50 zam yapılması talimatını verebileceği" ifade ediliyor. Bu durumda asgari ücretin 17 bin 103 TL’ye çıkması öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN