Eski Ziraat Bankası yöneticisinden kritik iddia: Büyük enerji şirketi konkordato ilan etti

Eski Ziraat Bankası yöneticisinden kritik iddia: Büyük enerji şirketi konkordato ilan etti

Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, 'Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden birinin konkordato ilan ettiğini' öne sürdü. Babuşçu, bahsettiği enerji şirketinin 15 bankaya yaklaşık 650 milyon TL borcu bulunduğunu iddia ederek 'ekonomik krizin ilk büyük patlaması' ifadesini kullandı.

Ziraat Bankası'nda bir dönem Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Prof.Dr. Şenol Babuşcu, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Babuşcu, Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden birinin konkordato ilan ettiğini ileri sürdü.

Babuşcu, bahsettiği enerji şirketinin 15 bankaya yaklaşık 650 milyon TL borcu bulunduğunu iddia ederek 'ekonomik krizin ilk büyük patlaması' ifadesini kullandı.

'EKONOMİK KRİZİN İLK BÜYÜK PATLAMASI'

Babuşcu'nun ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden biri konkordato ilan etti. 15 bankaya yaklaşık 650 milyon TL borcu bulunmakta. Birlikte iş yaptığı 150 firma ile borç 2 milyar TL'yi aşmakta.

Ekonomik krizin ilk büyük patlaması."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN