Erdoğan'dan 'enerji krizi' açıklaması: Doğal gazımız var, tedbirimizi aldık

Erdoğan'dan 'enerji krizi' açıklaması: Doğal gazımız var, tedbirimizi aldık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki enerji kriziyle ilgili "Doğal gazımız var çok şükür. Muhalefetin iddialarının aksine. Tuz Gölü'nde doğal gaz depomuz var. Böyle bir sıkıntımız yok, tedbirimizi aldık, biz AK Parti'yiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da 22 Ağustos 2020’de yaşanan sel afetinde en fazla zarar gören ilçelerin başında gelen Dereli ilçesinde Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı, gündemden düşmeyen 'enerji krizi' ve muhalefetin 'doğal gaz stokumuz tükenmek üzere' sözlerine de değinerek, "Doğal gazımız var çok şükür. Muhalefetin iddialarının aksine. Tuz Gölü'nde doğal gaz depomuz var. Böyle bir sıkıntımız yok, tedbirimizi aldık, biz AK Parti'yiz" diye konuştu.

'ULAŞTIRMA BAKANIM AĞZININ PAYINI VERDİ'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki, yalanda geçilmiyor. Eyvallah. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel bir şekilde ağzının payını verdi. Adam kendine göre öyle bir taktik yapıyor ki, saat 22.00'da ben televizyona çıkacağım o da kendisine ait bir youtube kanalı var. Orada millete sesleniyor. Güya Cumhurbaşkanını susturacak. (Bir vatandaşın ‘seviyesine inme’ diye seslenmesi üzerine) 'Şimdi seviyesine inme' diyor. Seviyesi yok ki seviyesine inelim. Benim için seviye millettir. Milletin de seviyesine inilmez. Milletin seviyesine çıkılır.

'2023 BİR DÖNÜM NOKTASIDIR'

2023 bir dönüm noktasıdır. Burada hep beraber birlikte çalışmaya var mıyız? Siz varız dedikten sonra bitmiştir çünkü bu ülkede yapacak daha çok işimiz var. Nasıl ki, Samsun'dan Sarp'a kadar bu sahili inşa ettik. Evelallah Giresun'umuzda üniversitesinden tutunuz bütün buradaki kurumlarımız inşa ve ihya ettik. Bugüne kadar fındıkta kimsenin erişemediği noktaya biz verdiğimiz fiyatlarla eriştik mi ? Halkımızdan aldığımız icazet neyse buna göre adımlarımızı attık.

'DOĞAL GAZ SIKINTIMIZ YOK'

Doğal gazımız var çok şükür. Muhalefetin iddialarının aksine. Tuz Gölü'müzün altında doğalgazımız var, stoklarımız var. Böyle bir sıkıntımız yok, tedbirimizi aldık, biz AK Parti'yiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (45)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
45 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN