Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Ben ihalelere imza atmam, yalancılığını ispatladın

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Ben ihalelere imza atmam, yalancılığını ispatladın

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da, toplu açılış töreninde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'ihale yolsuzluğu' suçlamasına karşı Erdoğan, "Bay Kemal, ben ihalelere imza atmam, yalancılığını ispat ettin" diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon 15 Temmuz Meydanı'nda yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ihale yolsuzluğu' suçlamasına yönelik "Geçmiş geçen akşam, benim yayında olduğum saatte, yalan söylüyor. Bay Kemal, ben ihalelere imza atmam, yalancılığını ispat ettin. Ertesi akşam bakanım çıktı buna güzelce ders verdi. Çünkü hayatı yalan bunun, yalancının mumu yatsıya kadar" dedi.

'BİZ FERHAT'IZ, MİLLETİMİZ ŞİRİN, SİZE DAĞLARI DELE DELE GELDİK'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"20 yıldır ülkemizin 80 vilayeti ile birlikte Trabzon'un özlediği hizmetlere kavuşturmanın gayreti içindeyiz.

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz 272 liralık altyapı çalışmasını tamamladı. Ülkemize Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10-20 katı hizmet getirdik. Biz Ferhat'ız, milletimiz Şirin. Biz size dağları dele dele geldik.2

'HANİ ŞEREF, HANİ NAMUS?'

Bakınız CHP, terör örgütüyle el ele kol kola yürüyor. Bunlara benim milletim yürü der mi? Bugün hepsinin inlerine giriyoruz, tek bir terörist kalmayana dek de devam edeceğiz.

Belediyelerinde bile bunu yaptılar, terör iltisaklı kişilere iş verdiler. 44.000 kişiyi atıp, yerine terör örgütü iltisaklıları getirdiler. Seçimden önce kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız diye şeref sözü vermişlerdi. Hani şeref hani namus Bay Kemal.

'YARIN GÖREVE GELSELER TALİMATI BATI'DAN ALACAKLAR'

Ülkeyi her fırsatta yabancılara şikayet etmediler mi? Allah korusun, yarın göreve gelseler talimatı Batı'dan alacaklar. İşte bir tanesi var ya, bir kadın. Şimdi ne oldu yargı aldı, tutukladı. Şimdi cezaevinde. Kime çalışıyordu bunlar, Bay Kemal'e.

'AÇTIĞIM DAVALARIN HEPSİNİ KAZANIYORUM, ÇÜNKÜ YALANCI'

Geçmiş geçen akşam, benim yayında olduğum saatte, yalan söylüyor. Bay Kemal, ben ihalelere imza atmam yalancılığını ispat ettin. Ertesi akşam bakanım çıktı buna güzelce ders verdi. Çünkü hayatı yalan bunun, yalancının mumu yatsıya kadar. Benim hemşehrim, benim milletim bu adamın yalanlarına prim vermeyecek. Açtığım davaların hepsini kazanıyorum, çünkü yalancı.

'YAPTIKLARIMIZI KONUŞMAZ ÇÜNKÜ SÜRMENELİ YAPTI'

Bizim yaptığımız hizmeti yapamadılar daha, diyor ki elektriği bedava vereceğim. E, hadi ver. Sendeki belediyelerde. Dürüst ol ya, senin elini tutan mı var? Bir kere elektriğin yönetimi bizde. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bizde. Bunu bile bilmiyor, cahil.

Siz şimdiye kadar CHP'den veya diğer partilerden herhangi bir vizyon, plan duydunuz mu? Tutturdular Z kuşağı, Y kuşağı. Biz de diyoruz ki teknofest kuşağı. Bizim uşaklar SİHA'yı yaptı mı, Akıncı'yı yaptı mı? Evet. Ama bunları konuşmaz çünkü Sürmeneli yaptı.

'ÇOLUĞUNUZUN ÇOCUĞUNUZUN YÜZÜNE BAKABİLMEK İÇİN KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN'

2023'e kadar çok çalışacağız. Çünkü siyaseti yalandan, taktiği çarpıtmadan ibaret olandan bu ülkeye hayır gelmez. En azından çoluklarının çocuklarının suratına bakabilmek için kendilerine çeki düzen vermeliler.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizlere selamlarımı gönderiyorum, kalın sağlıcakla."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (69)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
69 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN