İş dünyasına bir kötü haber daha: Çözüm beklerken kesinti uzadı

İş dünyasına bir kötü haber daha: Çözüm beklerken kesinti uzadı

İran'ın doğal gazı kesmesiyle başlayan enerji krizi, üretime ciddi darbe vurmuşken doğal gaz kesintisinin Kayseri'de şubat başına kadar devam edeceği öğrenildi. Kayseri Organize Sanayi Müdürlüğü'nün, bölgenin sanayicilerine gönderdiği yazıyla kesintinin 30 Ocak-1 Şubat arası da süreceği bildirildi.

İran'ın doğal gazı kesmesiyle başlayan enerji krizi, OSB'lerde üretimi durma noktasına getirmişken, krizin bir an önce çözülmesini bekleyen iş dünyasına kötü haberler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kesintinin 15 gün daha süreceği' açıklamasının ardından bir hamle de Kayseri Organize Sanayi Müdürlüğü'nden geldi.

Alınan bilgiye göre kurum, bölgenin sanayicilerine bir yazı göndererek, 'sistem dengesinin sağlanabilmesi' ve 'BOTAŞ tarafından gelecek müeyyidelere maruz kalınmaması' için doğal gaz kesintisinin 30 Ocak-1 Şubat arasında da devam edeceğini bildirdi.

Bu tarihten sonra ise kesintinin devam edip etmeyeceği net olmamakla birlikte, olması durumunda BOTAŞ'ın bilgilendireceği belirtildi.

gaz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN