Ev eşyaları üreten o marka iflas etti! Dünyaca ünlü marka 72 mağazasını birden kapattı

Ev eşyaları üreten o marka iflas etti! Dünyaca ünlü marka 72 mağazasını birden kapattı

Dünyaca ünlü marka iflasını duyurdu! Küresel iflas furyasına o marka da katıldı! 72 mağazasını birden kapattı! Türkiye pazarında güçlü konumda olan markalardan biriydi...

Dünyaca ünlü perakende zinciri Christmas Tree Shops, 2024 yılında küresel iflas furyasına katıldı. Pandeminin etkileri, değişen para politikaları ve ekonomik belirsizliklerle birlikte devam eden iflas dalgası, özellikle gelişmiş ülkelerde birçok şirketi etkisi altına almış durumda.

72 MAĞAZASINI BİRDEN KAPATTI

Beloved chain Christmas Tree Shops is expected to liquidate all of its stores | GBH

Halk TV'nin haberine göre, ABD merkezli ev eşyaları üreten Christmas Tree Shops, açıkladığı iflas kararı sonrasında 72 mağazasını hızla kapatma kararı aldı. Şirket, özellikle yılbaşı kutlamalarına yönelik tasarımlarıyla biliniyordu ve dünya genelinde birçok bölgede satış yapıyordu. Türkiye pazarında da güçlü bir satıcı konumundaydı.

Şirket, iflas belirtileri göstermesi üzerine ilk aşamada düşük performans gösteren 10 şubesini kapatmıştı. Ancak bu önlem, şirketin beklenen artışı gösterememesi nedeniyle yetersiz kaldı. Christmas Tree Shops, açıklanan iflas kararının ardından geriye kalan 72 şubesini de kapatma kararı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN