Evinde biten CarrefourSA'ya koşsun! Ayçiçek yağının 5 litresi o fiyata satılıyor... Elini çabuk tutan indirimi kapacak

Evinde biten CarrefourSA'ya koşsun! Ayçiçek yağının 5 litresi o fiyata satılıyor... Elini çabuk tutan indirimi kapacak

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte market ürünlerinin etiket fiyatları neredeyse günlük olarak güncelleniyor. Marketler tarafından enflasyona karşı tüketicileri rahatlatmak adına haftalık indirimler paylaşılıyor. CarrefourSA tarafından paylaşılan indirim listelerinin göz bebeği olan ayçiçek yağında dev indirim başladı. Kısa süreliğine etkili olan ayçiçek yağı indiriminde inanılmaz fiyatlar. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında geçim sıkıntıları devam ediyor. Vatandaşın cebini yakan fiyatlar neredeyse her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle market ürünlerinde sürekli olarak değişen etiket fiyatları tüketicinin belini büktü.

KISA SÜRELİ İNDİRİM MÜJDESİ

Gıda fiyatlarına gelen zamma karşı olarak marketlerden indirim listeleri paylaşılmaya devam ediliyor. Temel ihtiyaç ürünlerinde sık sık gelen indirimler ile CarrefourSA yeni bir indirim duyurdu. Ayçiçek yağı fiyatlarını dibe çeken CarrefourSA, tüketicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

5 litrelik ayçiçek yağında özel fiyatları reyonlara yerleştirerek tüketicinin dikkatini çekti. Enflasyona karşı mücadele kapsamında indirim listelerini sürekli olarak güncelleyen CarrefourSA bu hamlesiyle müşterilerin ilgi odağı oldu. Markete giden vatandaş 3'er 5'er ayçiçek yağı alarak evinde stokluyor.

ctpdzuhhy1rjjfd4ap6wjh0l9j3ku9au-body.jpeg

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

CarrefourSA tarafından kısa süreliğine başlatılan indirim kampanyası ile birlikte 5 litrelik ayçiçek yağında indirim yapıldı. İndirim öncesinde 184,95 TL'ye satılan 5 litrelik Yudum Ayçiçek yağı indirim sonrasındaki fiyatı dikkat çekti. CarrefourSA tarafından özel indirim ile birlikte reyonlarda sadece 174,95 TL'ye satılıyor. İndirim fırsatını kaçırmak istemeyen tüketiciler soluğu marketlerde alıyor.

İndirimleri sadece bu kadarla kalmayarak resmi web sitesi üzerinden indirimlere dair paylaşımlarda bulunuyor. Daha fazla indirim için CarrefourSA web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN