Faizsiz kredi almak için 2 gün kaldı! Bu fırsat bir daha zor gelir: Saat 23.59’a kadar devam edecek

Faizsiz kredi almak için 2 gün kaldı! Bu fırsat bir daha zor gelir: Saat 23.59’a kadar devam edecek

Faizsiz kredi almak için son 2 gün! 800 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kampanyası! Bu fırsat bir daha zor gelir. Kampanyayı kaçıran dizlerini döver. Saat 23.59’a kadar devam edecek! İşte detaylar...

TOGG T10X sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Sıfır faizle 800 bin TL kredi kampanyası başladı. Son güne kadar başvurular alınacak. 2 gün sonra kampanya sona erecek.

TOGG T10X sahibi olmak isteyenler için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. TOGG, T10X modeline sahip olmak isteyenlere özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, anlaşmalı bankalardan 800 bin TL krediye yüzde 0 faiz oranı ve 12 ay vade ile ödeme imkanı sağlanıyor. Ayrıca, 800 bin TL krediye yüzde 1,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneği de mevcut.

KAMPANYA DETAYLARI VE SON TARİH

Togg T10X için sipariş başvuruları başladı : Yeşil Ekonomi

T10X'in tüm versiyonlarında geçerli olan bu cazip kampanya, 20 Mayıs Pazartesi günü sona eriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların, süreci devam eden aktif siparişleri olması veya 20 Mayıs Pazartesi günü saat 23.59’a kadar ön siparişlerini tamamlamaları gerekiyor.

12 ay faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler için son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmak istemeyen kullanıcılar, hızlı hareket etmeli.

7/24 SİPARİŞ VERME İMKANI

TOGG T10X siparişi vermek artık çok kolay. TOGG'un dijital platformu Trumore üzerinden 7/24 sipariş verilebiliyor. Sipariş vermek isteyenlerin, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmaları yeterli.

Bu yıl T10X için çekiliş yapılmıyor. Teslimatlar, sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve üretim planlamasına göre hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN