Fatih Portakal emeklileri havalara uçuracak haberi verdi: "Bu hafta sonu sürprize hazır olun! "

Fatih Portakal emeklileri havalara uçuracak haberi verdi: "Bu hafta sonu sürprize hazır olun! "

Milyonlarca emekliye bir müjde de Fatih Portakal'dan geldi. Emeklilerin ayağını yerden kesecek haberle hafta sonunu işaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın promosyon müjdesi üzerine müjde geldi. İşte tüm detaylar...

2024 yılı emeklilerin yılı olacağı söylenirken, emekliler için ardı ardına müjdeler geliyor. Ünlü gazeteci Fatih Portakal hafta sonunu işaret ederek duyurdu. Emekli promosyonlarına gelen zammın ardından bir zam daha işarete edildi.

PROMOSYON DÜZENLEMESİ GELDİ

Yeni yılda zam oranından memnun kalmayan emekliler hükümet tarafından çalışmalar sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü yaptığı konuşmasında ise yeni promosyon rakamlarını işaret etti. Promosyon düzenlemesiyle ödemeler 8 - 12 bin lira arası olacağı duyuruldu. Ayrıca seçimden önce beklenen seyyanen zam için Fatih Portakal'dan açıklama geldi.

2018-11-18-bag-kur-memur-ve-ssk-emekli-zammi-ne-kadar-olacak-1-1-1.jpg

EMEKLİLER MAĞDUR OLMAYACAK

Yerel seçimlerden hemen önce emekliler hükümetten müjdeler beklemeye devam ediyor. Turgut Altınok ile Fatih Şahin'in açıklamaları bu beklentileri güçlendirirken, emekli maaşlarında iyileştirme yapılması umut ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü, hiçbir emeklilerin mağdur olmayacağını söylemişti. Bütçe imkanlarında iyileştirmeler yapılarak Cumhurbaşkanı'nın da konunun farkında olduğunu söyledi.

Emeklilerin beklentisini artıran bir açıklamada Şahin'den gelmişti. Vatandaşların taleplerini yakından takip edildiğini söyleyen Şahin, emeklilerin beklentilerinin farkında olduklarını söylemişti.

emekli-calisanlar-issizlik-maasi.jpg

5 BİN LİRA SEYYANEN ZAM

Yerel seçimler öncesinde bu beklentilerin ardından emekli maaşlarında seyyanen zam iddiaları güçlendi. Kulislerden gelen bilgilere göre yerel seçim öncesinde emeklilere 5 bin lira seyyanen zam yapılacağı konuşuluyor. İddiaların doğru olması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Mart tarihinde gerçekleştireceği 'Büyük Ankara Mitingi'nde duyurması tahmin ediliyor.

FATİH PORTAKAL AÇIKLADI

Seyyanen zam konusundaki iddialara ünlü gazeteci Fatih Portakal'dan da açıklama geldi. Emeklilere bilgi vermek istediğini söyleyen Portakal, "Beklenmedik bir sürpriz olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklaması yapabileceği iddiaları var." sözlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN