Fiyatlar çok şişti diyen Selçuk Geçer'den 'satın' uyarısı! Elinde altın olanlara seslendi: O zaman geldi

Fiyatlar çok şişti diyen Selçuk Geçer'den 'satın' uyarısı! Elinde altın olanlara seslendi: O zaman geldi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaya ilişkin yaptığı yeni açıklamalarla gündeme geldi. Özellikle de o yatırım aracını işaret eden uzman isim kritik uyarılarda bulundu. Elinde onu bulunduranlara seslenerek önemli noktalara değindi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Birçok vatandaş elindeki parasını değerlendirmek ve kar etmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Lakin yatırım sürecinde kar edildiği kadar zarara da uğranabiliyor. Dolayısıyla yatırımcılar genellikle ünlü ekonomistlerin piyasaya ilişkin yaptığı açıklamaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda piyasada açıklamalarıyla bilinen ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcılarına kritik uyarılarda bulundu. İşte Geçer’in açıklamaları…

altin-4.jpg

ALTINDA DÜŞÜŞ BAŞLADI

Ortadoğu’da meydana gelen gerilimler sonrasında altın piyasası ciddi bir hareketlenme yaşamaya başlamıştı. Öyle ki altının ons fiyatı 2 bin 417 dolar seviyesine kadar çıkıp rekora imza atmıştı. Daha sonra savaş geriliminin azalmasıyla beraber bu defa altında düşüşler yaşanmaya başlandı. Rekora imza atan ons fiyatı 2 bin 364 seviyesine kadar düştü.

altin3-001.jpg

“SATMAK İÇİN İYİ BİR FIRSAT”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İçer, altındaki şişmeye dikkati çekerek, “Altında dikkatli olunması gereken zamana geldik. Şimdi bir satış baskısı var” dedi.

Geçer ise “Altın çok yükseldi. Artık satmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN