Fiziki altında stokçuluk başladı! İslam Memiş'ten merkez bankası itirafı! Elinizdekilere sahip çıkın

Fiziki altında stokçuluk başladı! İslam Memiş'ten merkez bankası itirafı! Elinizdekilere sahip çıkın

Altında yaşanan iniş-çıkışlar yatırımcıyı güvensiz piyasa ortamına sürüklerken, İslam Memiş'ten herkesi şaşırtan bir yorum geldi. Fiziki altının bilerek baskılandığını söyleyen Memiş, merkez bankaları için 'stokçuluk' yorumunda bulundu. Bakın piyasada neler dönüyor_

Fiziki altında yaşanan baskılanmayı her fırsatta dile getiren İslam Memiş, yaşanan oyunu da tek tek açıkladı. Baskılanmanın işlerine yaradığını belirten Memiş, stoklara dikkat çekti. Bakın fiziki altında en karlı taraf kim?

altin.jpg

MERKEZ BANKALARI ALTIN MI STOKLUYOR?

İslam Memiş, piyasalarda yaşanan durumu baskı olarak değerlendirerek yapılanın stoklama olduğunu vurguladı. 3 aydır bu durumun devam ettiğini belirten Memiş, merkez bankalarının altın stokladığını belirterek, fiziki altınları dip seviyeden topladıklarını söyledi. "Topluyorlar" diyen Memiş, "Açıklanan rakamlar bu düşüncemizi doğrulamış oldu. Evet, merkez bankaları altın stoklarını artırdı." diye konuştu.

"FİZİKİ ALTINA TALEP BÜYÜK"

Merkez bankaları için "Önce hüplet sonra gümlet" diyerek ilginç bir benzetme yapan İslam memiş, " Merkez bankalarının altın stoklarını arttırması ayrı, küresel yatırımcıların comexte fiziki altın talebini artırması ayrı. Dünyada fiziki altın tarafında da ciddi bir talep var." yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN