Garanti'den rekor promosyon geldi! Nisan ayı özel promosyon ödemeleri... Emeklileri titreten rakamlar!

Garanti'den rekor promosyon geldi! Nisan ayı özel promosyon ödemeleri... Emeklileri titreten rakamlar!

Emekli promosyon rakamları her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. 2023 yılının Nisan ayı gelmesiyle birlikte promosyon ödemeleri yeniden güncellendi. Garanti BBVA tarafından yapılan promosyon güncellemesi ile birlikte emekli vatandaşlara müjdeli haber verildi. Emekli rakamlarını güncelleyen bankalar arasına Garanti BBVA'da katıldı. İşte güncel promosyon ödemeleri...

Emekli promosyonlarında yaşanan güncellemeler 2023 yılının nisan ayı ile birlikte devam ediyor. 2022 yılı ile başlayan promosyon rekabeti giderek hız kazanıyor. 2022 yılı ile birlikte alınan kararlar sonucunda belirlenen en düşük emekli maaş promosyonu ile birlikte bankalar arasındaki rekabet artış gösterdi.

EMEKLİ VATNADAŞLARA MÜJDELİ HABER!

Emekliler tarafından promosyon ödemeleri sürekli olarak araştırma konusu haline geldi. Emekli promosyonlarında yaşanan rekabete kısa bir süre önce promosyon ödemesini güncelleyen Garanti BBVA'da katılım sağladı. Özel bankalar ile kamu bankaları arasında yaşanan rekabet ortamı ile birlikte promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediliyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaş zammı ile birlikte bankalar yeniden çıtayı yükseltti. EYT düzenlemesinden faydalanacak olan emeklileri kendi bünyesine katmak isteyen bankalar şimdiden çalışmalara başladı.

1528094.jpg

PROMOSYON ÖDEMELERİ GÜNCELLENDİ!

2023 yılının nisan ayı ile birlikte emeklileri yakından ilgilendiren birçok gelişme meydana geldi. Emekli maaşlarında yapılan güncelleme ile birlikte en düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükseliş gösterdi. Bu durum ise emekli promosyonlarında da otomatik olarak yükseliş sağladı.

Nisan ayı ile birlikte Garanti BBVA tarafından güncel promosyon ödemeleri duyuruldu. 3 yıl boyunca Garanti BBVA'dan maaş alacağınıza dair taahhüt vermeniz halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

f2uaqn-uzeqr0vlel3e-xq.webp

GARANTİ BBVA NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMELERİ!

Garanti BBVA tarafından verilen promosyon ödemeleri belirli maaş aralıklarına göre artış gösterebiliyor. Maaş aralığına göre verilen maaş promosyonları ise şu şekilde;

  • 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
  • 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
  • 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN