Golf'e vedaya hazırlanın! Efsane model teknoloji harikası iç mekanla veda ediyor

Golf'e vedaya hazırlanın! Efsane model teknoloji harikası iç mekanla veda ediyor

Volkswagen'in efsane modeli Golf'e veda etmeye hazırlanın! Model, teknoloji harikası iç mekanla piyasaya veda ediyor! Baştan aşağı yenileniyor...

TUNACAN ATALAY

Volkswagen'ın efsane modeli Golf, teknolojiyle harmanlanarak yepyeni bir model olarak sahalara çıkıyor. İç mekan tasarımı baştan aşağı yenileniyor. Yapay zeka desteğiyle Golf artık bambaşka bir model olacak.

Volkswagen'ın ikonik modeli Golf, 50. yıl dönümünde yepyeni bir yüzle karşımıza çıkıyor. Makyaj operasyonuyla gelen bu yeni versiyon, özellikle iç tasarımda büyük yenilikler sunuyor. Türkiye yollarına Mayıs sonunda adım atacak olan makyajlı Golf, dış tasarımında sınırlı değişikliklerle gelse de, iç mekanda devrim niteliğinde yenilikler barındırıyor. 10,4 ve 12,9 inçlik multimedya ekranları, gelişmiş bilgi-eğlence sistemi, hızlı işlemci, yenilenen sesli komut sistemi ve özellikle ChatGPT entegrasyonu ile Golf, teknoloji severlerin beğenisini toplamaya hazır.

volkswagen-golf-1.webp

1.5 TSI motor seçeneği farklı güç seviyelerinde sunulurken, mild hibrit ve TDI alternatifleri de dikkat çekiyor. Ayrıca, 100 km'ye kadar elektrikli menzil sunan yeni şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonu ve 50 kW DC şarj imkanı, Golf'ün çevreci yüzünü ortaya koyuyor.

volkswagen-golf-2.webp

Ancak bu yenilikler, Golf için bir dönemin sonunu da işaret ediyor. Volkswagen'in gelecekte Golf modelini sadece elektrikli olarak sunacağını açıklamasıyla, içten yanmalı motorlu Golf'e duygusal bir veda başlıyor. Bu model, Golf'ün içten yanmalı motorlarla vedalaşmasının simgesi olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN