Gram altın Cumhuriyet tarihinin zirvesini görecek! İslam Memiş o tarihi verdi! Sakın satmayın

Gram altın Cumhuriyet tarihinin zirvesini görecek! İslam Memiş o tarihi verdi! Sakın satmayın

İslam Memiş, altın için müjdeli haberi verdi. Bir kaç haftalık süre veren Memiş, "Cumhuriyet tarihinin en büyük seviyesi" dedi bombayı patlattı. İşte gram altın biriktirenleri sevindiren o açıklama.

Açıklamalarıyla son dönemlerde dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, gram altın için dikkat çeken açıklamalar yaptı. Altında yaşanan düşüşlerin alım fırsatı olduğunu ifade eden Memiş, tarih vererek yükselişin yaşanacağını belirtti.

altin-aa-1553624.jpg

ALTIN İÇİN BOMBAYI PATLATTI

Gram altın için 1060 seviyesini gösteren İslam Memiş, bu seviyenin önemli olduğunu ifade etti. Yeni zirvelere dikkat çeken Memiş, "Gram altın/TL fiyatında bin 38 lira seviyesinin beli kırıldıktan sonra yukarıda bin 60 lira seviyesi var. Gözümüzü oraya diktik. Yeni zirveler görmeye devam edeceğiz." dedi.

TARİHİN EN BÜYÜK ZİRVESİ

Altının Cumhuriyet tarihinde en yüksek seviyeleri göreceğini belirten İslam Memiş, "Sosyal medya hesaplarında şu haberleri sık sık göreceksiniz: Altın rekora doymuyor, altında yeni yükselişler, altın Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesini gördü..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN