Gram altın kâhini yatırımcıyı uyardı! Bu hafta elinde altını olan dikkat etsin: Tüm piyasayı düşürecek!

Gram altın kâhini yatırımcıyı uyardı! Bu hafta elinde altını olan dikkat etsin: Tüm piyasayı düşürecek!

Nisan ayı ile birlikte hızlanan piyasa ile birlitke yatırımcılar uzman isimlerden açıklamalar bekliyor. Ani düşüş ve yükselişlerin bolca yer aldığı hafta ile birlikte yeni haftaya yelkenler açıldı. Yaşanan hareketlilik ile birlikte altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Bu hafta ile birlikte piyasada olma ihtimali yüksek olan konulara değindi. İşte tüm detaylar...

BİTCOİN'DE DİKKAT ÇEKEN ARTIŞ

Altın piyasasına dair kritik öngörülerde bulunan uzman isim İslam Memiş daha öncesinde yaptığı isabetli tahminleriyle gündemde yer alıyor. Tv100'de yer alan köşe yazısında bu haftanın notlarına yer verdi.

Ramazan Bayramı'nın kapıya dayanması ile birlikte perşembe günü öğleden sonra piyasaların kapanacağı belirten uzman isim gram, altın, dolar, bitcoin ve gümüş yatırım araçlarına kadar bu hafta içerisinde beklediği performansı duyurdu.

Bitcoin'in 30 bin 464 dolara yükselmesi ile birlikte haftayı kapattığını açıkladı. Uzman isime göre Bitcoin'deki bant aralığı kısalabilir ve 29.500 dolar ile 30.500 dolar aralığında kalabileceğine dikkat çekti.

lovepik-gold-coin-nugget-picture-501276799.jpg

DOLAR VE EURO KURUNDA YENİ HAFTA

Köşe yazısının devamında dolar kuruna değinen uzman isim görünenin 19,35 TL olmasına rağmen dolar TL kuru serbest piyasada daha yüksekten işlem gördüğünü belirtti. Serbest piyasada doların 20,05 seviyelerinden işlem gördüğünü açıkladı.

Dolar kurunda pozitif bir durum olduğunu açıklayan uzman isim Serbest piyasada 20,30'u görebileceğimi belirterek orta ve uzun vade 24-25 TL ile bant aralığına dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

Euro paritesinde ise 1,0094 seviyelerini görmesi üzerine bu hafta ile birlikte 1,0895 seviyelerine kadar gerileme ihtimalini açıkladı. Ünlü Ekonomist İslam Memiş orta vade de euro ve doların 1,15 seviyesine kadar çıkması bekleniyor.

b92f91ec105f43478c587f11c243a3b0.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YORUMU!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ons altın ve gram altın fiyatları üzerinde etkili durdu. Ülkemizde en çok merak edilen yatırımlardan birisi olan altın fiyatları açıklandı.

Geçtiğimiz hafta ile birlikte ekranlarda 1252 TL'yi gören gram altın gerçek hayatta ise 1320 TL işlem görüyor. Gram altın almak isteyenlerin ise 1300 TL TL'den işlem gören altının aşağı yönlü sarkmalarını değerli ve şekilde kullanabileceğine dikkat çekti. İslam Memiş'in gram altın tahmini ise 1400 TL ile 1500 TL arası olduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN