Gram altın rekora koşuyor! Gram altın tahminleri yüz güldürüyor: Yılın son düşüşleri!

Gram altın rekora koşuyor! Gram altın tahminleri yüz güldürüyor: Yılın son düşüşleri!

2023 yılının mart ayının sonları ile birlikte büyük bir dalgalanmaya yaşayan gram altın fiyatları nisan ayı ile birlikte dalgalanmasını sürdürüyor. Altın almak isteyen vatandaşlar ise uzmanlar tarafından gelen açıklamalara dikkat çekiyor. Altın yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar ise oluşan hareketliliğin takipçisi oldu. ABD'de açıklanan veriler ile birlikte uzman isim İslam Memiş'ten gram altın açıklaması geldi. Tahminlerini güncelleyen uzman isim detayları paylaştı. İşte tüm detaylar...

YATIRIM İÇİN ALTIN ALINIR MI?

Altın fiyatlarına dair isabetli tahminleriyle bilinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın değerlendirmesinde bulundu. Altına yatırım yapmak isteyen veya altın ihtiyacı olan vatandaşların yaşanan hareketliliği an be an takip ettiği belirtildi.

Ons altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte gram altın fiyatlarındaki son durum merak konusu haline geldi. Piyasanın kurdu olarak da bilinen İslam Memiş öngörülerine bir kez daha değindi.

Youtube platformu üzerinden video paylaşımında bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Altın fiyatlarındaki son duruma ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. İslam Memiş tarafından gelen Ons altın fiyat değerlendirmesi ise dikkat çekti.

4-soru-4-cevap-kamuya-yarim-kilo-altin-meselesi-1616052738.webp

ONS ALTINDA YIL SONU BEKLENTİSİ

Ons altın fiyatının 13 ayın zirvesinde yer aldığını vurgulayan uzman isim 2028 dolar seviyesinden işlem gördüğüne dikkat çekti. 2023 yılı içerisinde 2350 dolar seviyesine kadar yükseleceğine dair beklentilerin olduğunu belirtti. Daha sonrasında ön görüsüne ekleme yaparak 2.350 dolar seviyesi üzerindeki atakları yaz ayları itibariyle görebileceğimizi açıkladı.

Ons altın fiyatlarındaki en kötü ihtimal ile 2350 dolar seviyelerini bu yıl itibariyle yatırımcıların göreceğini ifade etti. Altın alım fırsatına dair her düşüşün alım fırsatı olduğunu açıkladı. Ons altın fiyatlarında 1960 dolar direnç, 1930 dolar destek seviyelerini olduğunu belirttiğini söyledi. İlk kez altın alacak olan yatırımcılara ise altın almayı ihmal etmiş olduğunu belirtti.

fdut-ikxwac1w8y.jpg

GRAM ALTIN 1.700 TL'YE KADAR ÇIKABİLİR!

İslam Memiş tarafından yapılan altın değerlendirmesi ile birlikte tahminlerini güncelledi. Ons altın değerinin 2350 dolar seviyesine yükselmesiyle birlikte daha öncesinde yapmış olduğu 1.500 TL gram altın tahminini geçebileceğini açıkladı.

Yaşanan durumda gram altın fiyatlarının 1.600 TL ile 1.700 TL seviyelerine yükselebileceğini de vurguladı. 1.500 seviyelerinde ons altının tekrar destek alması halinde 1.600 ve 1.700 TL seviyelerine kadar yükselebileceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN