Gram altıncılara "Uyanık olun" uyarısı! İslam Memiş FED belasını açıkladı! 8133 ton altını...

Gram altıncılara "Uyanık olun" uyarısı! İslam Memiş FED belasını açıkladı!  8133 ton altını...

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara "Uyanık olun" uyarısında bulundu. Altının ucuz olduğu olduğunu ifade eden Memiş, düşüşlerin kalıcı olmadığının altını çizdi. Bakın neler söyledi?

Her açıklaması gündem olan İslam Memiş, bu defa düşüşe geçen altın için uyarılar yaptı. Yatırımcılara dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın rezervini açıkladı. İşte dikkat çeken o değerlendirmeler.

6e96ad3d750d8e840bfda494b55d8a71-640x640.jpg

ALTIN YATIRIMCISINA UYARI: UYANIK OLUN

Dolar kuru 19 liraya koşarken gram altında ise düşüşler yaşanmaya başladı. 950 liraya gerileyen gram altın için yatırımcıya "Uyanık olun" uyarısı yapan İslam Memiş, "Önemli olan kazanmak değil yatırımı korumak. Artık devir uyanık olma devri." diye konuştu.

FED'İN ALTIN ORANINI AÇIKLADI

Altının baskılandığını söyleyen Memiş, FED'in altın konusunda ataklarının olacağını ifade ederek, "Para kazanmayı herkes yapar ama marifet parayı tutmakta. Herkes diyor ki 'Altının ons fiyatı bir yıldır baskılanıyor.' Evet, uyanık olun. Altın şuan kime ucuz. Dolarla hesapladığın zaman ABD’ye ucuz. En fazla altını olan Fed. Fed’in 8133 ton altını var" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN