Gram altında pazartesiyi işaret etti! Ünlü ekonomist İslam Memiş'ten uyarı: O rakamlara fırlayacak...

Gram altında pazartesiyi işaret etti! Ünlü ekonomist İslam Memiş'ten uyarı: O rakamlara fırlayacak...

Türkiye piyasasında en çok kazandıran yatırım aracı olan altın fiyatları günden güne artıyor. Dünya üzerindeki gerilim ve enflasyondaki artış yatırımcıyı güvenilir liman altına yöneltti. Altın piyasasındaki dalgalanmaların ardından ünlü ekonomist İslam Memiş, pazartesi gününü işaret ederek uyardı. İşte beklenen rakamlar...

Altın piyasasındaki dalgalanmarın devam ettiği sıralarda ünlü ekonomistten kritik tahmin geldi. Pazartesi gününü işaret eden Finans Analisti İslam Memiş, o rakamları paylaştı. Grama altın piyasasındaki düşüşlerin ardından rüzgarın terse döneceğini vurguladı.

PAZARTESİ GÜNÜNÜ İŞARET ETTİ

Türkiye'de altın piyasası, ons altın ve kur fiyatına göre belirleniyor. Kur fiyatlarındaki adım adım yükselişin ve ons altındaki düşüşün ardından altın piyasasındaki dalgalanmalar başladı. Ramazan Bayramı'nın sona ermesiyle gerileyen ons altın kar satışına yakalandı. Yaklaşık olarak 100 dolar gerilerken, gram altın fiyatı da geriledi. Gram altın 2400 TL seviyelerine kadar gerilerken, Finans Analisti İslam Memiş pazartesi gününü işaret ederek rakam paylaştı.

t25-gram-altinda-ibre-tersine-667.webp

BİR GÜNDE 140 TL GERİLEDİ

Finans Analisti İslam Memiş, ons altın fiyatlarındaki dalgalanmalarla değerlendirmesine başladı. Ons altın 2431 dolara kadar yükselirken Memiş panik yapmayın uyarısında bulunmuştu. Uyarısının ardından 100 dolar kadar gerileyen ons altın gram altına da yansıdı. Gram altın 2700 TL'ye yükselirken, bir günde 140 TL kadar geriledi. Gram altının haftayı ise 2575 TL seviyelerinde tamamladığını belirtti.

t25-dolar-zayifladi-altin-fiy-691.webp

YARIN O RAKAMLARI GÖRECEK

Gram altındaki düşüşlerin ardından milyonlarca yatırımcının kafasındaki "Bu saatten sonra düşecek mi yükselecek mi?" sorusuna cevap verdi. Haftayı 2343 dolar ile kapatan ons altın 2431 dolara kadar yükselmişti.

İran - İsrail arasında patlak veren savaşla beraber ons altının tahmininde bulunan İslam Memiş, "3000 dolar seviyesi sürpriz değil. Gram altın serbest piyasalarda 2575 lira seviyesinden haftayı tamamlamıştı. Gram altında 3000-3500 lira seviyesi beklentim sürüyor. Pazartesi günü itibariyle gram altında 3 binli rakamlar görülebilir. 3000-3500 lira seviyesine kısa vadede bakmaya devam edeceğiz." tahminlerini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN