Gümüş/Altın baskısı doları vuracak! İslam Memiş elinde dolar tutanlara uyarı! 1-2 ay sonra...

Gümüş/Altın baskısı doları vuracak! İslam Memiş elinde dolar tutanlara uyarı! 1-2 ay sonra...

Altın gümüş gibi emtialarda baskılanmanın devam ettiğini kaydeden İslam Memiş, elinde dolar olanlar için sevindiren bir haber verdi. Yaşanan baskılanmanın dolar için fırsat sunduğunu ifade eden Memiş, bakın yatırımcılar için neler söyledi?

İslam Memiş, gümüşte yaşanan ayrışmanın dolar için bir fırsat olacağını ifade etti. Altın içinse baskılanmanın devam ettiğini belirten Memiş, fiziki altında stoklamanın devam edeceğini söyledi. İşte detaylar.

altin-aa-1553624.jpg

ALTIN VE GÜMÜŞTEKİ BASKILANMA ALTINCILARA YARAYACAK

Gümüş ve altında pozitif ayrışmanın sürdüğünü söyleyen Memiş, bunun dolar kuruna etkisi olacağını belirtti. Özellikle gümüşte yaşanan ayrışmanın elinde dolar olanlar için bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi. Memiş" Baskılanma biraz daha devam edebilir ne kadar devam ederse dolar sahipleri de satanların fiziki altınlarını stoklamaya devam ediyorlar." diye konuştu.

BASKILANMA BİTİYOR

Memiş, yıl sonunda kripto paralarda da hızlı bir dönüş yaşayacağını kaydetti. Ons altın başta olmak üzere emtialarda yaşanan baskılanmanın 1-2 ay sonra biteceğini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN