Halkbank promosyon ödemelerinde son noktayı koydu! Başvuru yapan 30.000 TL'yi cebine koyuyor

Halkbank promosyon ödemelerinde son noktayı koydu!  Başvuru yapan 30.000 TL'yi cebine koyuyor

2022 yılına damga vuran promosyon ödemeleri 2023’te de en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Emeklilerin merakla araştırdığı promosyon ödemelerine Halkbank son noktayı koydu. İşte Halkbank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

2023 yılı ile birlikte güncellenen promosyon rakamları da emeklilerin dikkatinde yer alıyor. Halkbank tarafından yapılan açıklama kapsamında promosyon tutarları 30.000 TL'ye kadar yükseldi. Halkbank emekli promosyon başvuru şartları belli oldu. İşte Halkbank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

HALKBANK PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLDU


Bankaların promosyon yarışı devam ederken emekli vatandaşlar da güncel tutarlar merak ediyor. Emeklilerin yüzünü güldürecek o açıklama Halkbank'tan geldi. Promosyon tutarlarından SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olan bütün vatandaşların yararlanabileceği belirtirdi. Halkbank tarafından belirlenen güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

  • Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan kişiler 3.000 TL,
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan kişiler 3.500 TL,
  • Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan kişiler 4.500 TL,
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan kişiler ise 5.000 TL promosyon ödemesi alacak.

halkbank-promosyon.jpg

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI NELERDİR?

Bankalar tarafından yapılan promosyon kampanyaları vatandaşların dikkatinde yer alırken kampanya detayları da merak ediliyor. Halkbank tarafından yapılan açıklama kapsamında emekli vatandaşlara uygun faiz ve ödeme planı ile kredi verileceği duyuruldu.
İhtiyaç kredisi için başvuru yapmak isteyen kişiler şubeler üzerinden %1.89 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebilirken emekli vatandaşlara bu oran %1,55 olarak yansıtılacak. Emekli maaşına Halkbank'a taşıyan kişiler promosyon ödemelerinden yararlanabilirken 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. Tüm bunların yanı sıra emeklilere 30.000 TL'ye kadar da kredi imkanı tanınacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN