Halkbank'tan daha önce duyulmamış fırsat! Düşük faizle 500 bin TL kredi fırsatı açıklandı!

Halkbank'tan daha önce duyulmamış fırsat! Düşük faizle 500 bin TL kredi fırsatı açıklandı!

Son dönemde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle birçok banka müşterilerine seçenekler sunuyor. Bu bankalar arasına katılan Halkbank, yıllık 500 bin TL gibi çok düşük faiz oranlarıyla mükemmel fırsatlar sunuyor. 5 yıllık geri ödeme planları ile vatandaşları sevindiren bu kredi seçeneği sayesinde zor durumda kalan birçok iş adamı yardım için plan yapıyor. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Son dönemde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle birçok banka müşterilerine fırsatlar sunmaya başlamıştır. Bu bankalar arasına katılan Halkbank, yıllık 500 bin TL gibi çok düşük faiz oranlarıyla mükemmel fırsatlar sunuyor. 5 yıllık geri ödeme planları ile vatandaşları sevindiren bu kredi seçeneği sayesinde zor durumda kalan birçok iş adamı yardım için plan yapıyor.

Salgının etkisi ile işyerlerinin kapandığı ve mağdur olan esnafların tüm borçlarını kolayca kapatabildikleri bir kredi sunuluyor. Detayları yakında belli olacak 500 bin TL'lik indirimli kredi herkesi heyecanlandırıyor.

500 BİN TL'LİK KREDİ PAKETİ BAŞVURUSU

500 bin TL'lik 60 ay vadeli ve sadece %7.5 faizli kredi paketine başvurabilmek için öncelikle Halkbank müşterisi olmanız gerekiyor. Bu işin en kolay aşamasıdır ve banka henüz Halkbank müşterisi olmayan kişileri bir araya getirmiştir. Halkbank müşterisi değilseniz ve 500 bin TL kredi paketini kullanmak istiyorsanız bir an önce müşteri olmalısınız.

500 BİN TL'LİK KREDİ PAKETİ KİMLERE VERİLECEK?

500 bin TL'lik kredi paketleri sadece üye işyerlerine verilmektedir. Dolayısıyla bu fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşların tüccar olması yeterlidir. Pandemi sürecinde büyük yaralanan esnafın yanında yer alan Halkbank, talep üzerine tüm üye işyerlerine koşulsuz olarak verilen bu kredi paketinden memnun.

 500 BİN TL KREDİ PAKETİ GERİ ÖDEMELERİ

Çok esnek geri ödeme seçenekleri sunan bu kredi paketinde artık herkes borçlarını ödeyebiliyor. Pandemi nedeniyle küçülen ve küçülen tüm şirketlere fayda sağlayacak olan bu kredi, oldukça uygun geri ödemeler sunuyor. Bu 60 aylık kredi vadesi sadece %7,5 faizdir.

HALKBANK 500 BİN TL KREDİ FIRSATI

 Toplumun tüm kesimlerinin kullanabileceği bu kredi düzenlemesi sayesinde vatandaşlar borçlarını anında ödeyebiliyor. Ayrıca 12 veya 24 ay gibi kısa vadeler yerine 60 ay vade ile geri ödenebilir. Tüm vatandaşlar Halkbank ofislerine akın ediyor, çünkü bu geri ödeme seçeneği vatandaşlara eşi görülmemiş bir yardım paketi sunmak anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN