Her dediği çıkan Hatice Kolçak uyardı: Altında dananın kuyruğu kopuyor! O tarihte 3 bin TL olacak

Her dediği çıkan Hatice Kolçak uyardı: Altında dananın kuyruğu kopuyor! O tarihte 3 bin TL olacak

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası yükselişe geçen gram altın 1.894 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın fiyatı ise 3.1116 liraya kadar çıktı. Yatırımcılar 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi?' sorusunu araştırırken her dediği çıkan ünlü Ekonomist Hatice Kolçak'tan kritik uyarı geldi. Altında dananın kuyruğu kopuyor! O tarihte 3 bin TL olacak. İşte detaylar haberimizde...

Her dediği doğru çıkan ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan altın fiyatları ile ilgili kritik bir uyarı yapıldı. Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrası altın fiyatlarında hareketlilik başlarken yeni yıl öncesi fiyatların ne yönde değişeceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırırken Koçak'tan uyarı geldi. Altında dananın kuyruğu kopuyor! O tarihte 3 bin TL olacak. İşte Hatice Kolçak'ın altın tahmini ve uyarıları...

MERKEZ BANKASI AÇIKLADI ALTIN FİYATLARI UÇTU

Merkez Bankası'nın geçtiğimiz günlerde aldığı faiz kararının ardından gram ve çeyrek altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Türkiye'de yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın fiyatlarıyla ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri de yakından takip edilmeye devam ediliyor. Özellikle gram ve çeyrek altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcıların gündeminde.

her-dedigi-cikan-hatice-kolcak-uyardi-altinda-dananin-kuyrugu-kopuyor-o-tarihte-3-bin-tl-olacak-1.jpg

ALTINDA DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR! O TARİHTE 3 BİN TL OLACAK

Gram ve çeyrek altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan korkutan uyarı geldi. Hatice Kolçak'ın hesaplamaları doğrultusunda 1 gram altının fiyatının 2 bin 500 ila 3 bin lira arasında fiyat artışı yaşanacağını belirtti.

her-dedigi-cikan-hatice-kolcak-uyardi-altinda-dananin-kuyrugu-kopuyor-o-tarihte-3-bin-tl-olacak-2.jpg

Hatta fiyat artışlarının 3 bin 150 lirayı aşacağını ifade eden Kolçak, gelecek yıl altının ons başına 2.070 doları aşabileceğini de belirtti. Hatice Kolçak'ın değerlendirmelerine göre 1.800 liradaki gram altının 1.200 liralık dalgalanmalarla 3.000 liraya ulaşması beklendiği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN