Herkes elektrikli araç sahibi olacak! Opel Corsa’dan 200 bin TL’lik fırsat! O tarihe kadar almayan sonra hiç alamaz

Herkes elektrikli araç sahibi olacak! Opel Corsa’dan 200 bin TL’lik fırsat! O tarihe kadar almayan sonra hiç alamaz

2023 yılı son ayında mükemmel bir kampanya ile müşteriyi cezbeden Opel, o model aracında 200.000 TL'lik fırsat sunuyor. Opel Corsa model araç sahibi olmak isteyenler o tarihler arasında kampanyadan yararlanabilecek. İşte Opel Corsa kampanya detayları…

Opel, Corsa Elektrik 100 kW GS model aracı için online satışa özel 1.169.000 TL’den başlayan fiyatlarla cazip finansman seçeneği sağlıyor. 16 Aralık 2023 tarihinde başlayan kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Sınırlı sayıda araç için geçerli olacak kampanyanın detayları belli oldu. İşte Opel Corsa kampanya detayları…

UYGUN ÖDEME SEÇENEKLERİYLE…

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldüren Opel, özel kampanyası ile birlikte müşterilere 200.000 TL'ye kadar %0,99 faiz seçeneği ile ödeme imkanı sağlıyor. Finansman seçeneği belirlenen tarihler arasında geçerli olmakla birlikte sınırlı sayıdaki araçlarda geçerlidir.

opel-corsa-1.jpg

KAMPANYANIN ŞARTLARI

Opel Corsa Elektrik 100 kW GS model aracında geçerli olan kampanya opak renk ve opsiyonsuz standart paket kapsamında ön rezervasyonlar için geçerli olmaktadır. Otel tarafından sağlanan kampanya ile birlikte rezervasyon tarihindeki ortalama piyasa fiyatının üzerinde indirim uygulanacağı belirtildi. Bu kapsamda distribütör katkılı kredi ve benzeri finansman kullanımı sağlanırken indirim kampanyasından da yararlanılamayacağının altı çizildi.

opel-corsa-elektrikli.jpg

Kampanya yalnızca 186 adet araçla geçerli olmakla birlikte ön rezervasyon sırasında sunulan fiyat Opel, yetkili satıcıları tarafından tavsiye edilen fiyat niteliği olarak sunuluyor. Seçilen araç paketi ve renkteki aracın nihai fiyatı ilgili bayi tarafından belirlenecek fiyat ile birlikte ortalama piyasa fiyatı arasında farklılık sunum görülmektedir.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

Stellantis, bu kampanya koşulları ile ilgili olarak herhangi bir değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Müşteriler kampanya detayları ile birlikte güncel bilgileri Opel Yetkili Satıcılarından veya Opel'in resmi web sitesi üzerinden takip edebilecek. Opel Corsa Elektrik 100 kW GS için geçerli olacak kampanya sınırlı sayıda araçta kullanılmaktadır. Online satıcı özel avantajlı Fiyat ve finansman seçeneği sunulurken müşterilerin fırsattan yararlanabilmeleri için belirlenen tarihler arasında kampanyaya dahil olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN