Herkes onu bekliyordu! Artık internet sitesi de yayında... Akıllı kokpit, akıllı sürüş, süper hız, uzun menzil yok yok

Herkes onu bekliyordu! Artık internet sitesi de yayında... Akıllı kokpit, akıllı sürüş, süper hız, uzun menzil yok yok

Herkes o otomobili bekliyordu! Xiaomi internet sitesinde duyurarak yayınladı! Akıllı kokpit, akıllı sürüş, süper hız, uzun menzil! Bu otomobilde yok yok! İşte Xiaomi SU7 özellikleri...

TUNACAN ATALAY

Xiaomi, otomobil sektörüne adımını attı ve ilk elektrikli otomobili SU7'nin lansmanını gerçekleştirdi. Bu önemli gelişmenin ardından şirket, elektrikli araçlar için özel bir web sitesi olan xiaomiev.com'u duyurdu. Kasım 2021'de kurulan Xiaomi Automobile Technology Co., Ltd., Lei Jun önderliğinde 1 milyar yuan kayıtlı sermaye ile faaliyetlerini sürdürüyor ve tamamen Xiaomi Technology Co., Ltd.'ye ait.

SU7'nin lansmanı sonrasında hızla yayına giren xiaomiev.com, Xiaomi'nin elektrikli araç sektöründeki iddialarını gözler önüne seriyor. Şık ve minimalist bir tasarıma sahip olan site, şimdilik sadece Çince dilinde hizmet veriyor. Web sitesi, Xiaomi'nin teknoloji ve telefon deneyiminden yararlanarak hazırlanmış ve markanın özgün tarzını yansıtıyor.

HYPEROS İŞLETİM SİSTEMİ

xiaomi-su7-1.png

Site, SU7'nin 800 km menzile sahip olması, 2,78 saniyede 0'dan 100 km hıza ulaşması, 800 volt sistemi ve kendi kendine sürüş yetenekleri gibi dikkat çekici özelliklere odaklanıyor. Ana sayfanın yanı sıra, site aracın teknik özellikleri, motor yapısı, 800v pil platformu ve "Hypercasting" serisine ait bir modelin tanıtım videosu gibi içerikler barındırıyor. Ayrıca, "Xiaomi Pilot" modülü altında aracın kendi kendine park etme ve sürüş özelliklerine ilişkin videolar ve entegre "HyperOS" işletim sistemi hakkında bilgiler de yer alıyor.

xiaomi-su7-2.png

Xiaomi'nin "Hyper" teması, şirketin elektrikli araçlar için vizyonunun ayrılmaz bir parçası olarak ön plana çıkıyor. Web sitesinin alt kısmında, arabanın fiyatı ve potansiyel teslimat tarihi gibi bilgiler henüz mevcut olmamakla birlikte, özel bir yardım hattı ve Xiaomi'ye yönelik diğer bağlantılar bulunuyor.

Xiaomi Otomobil Teknolojisi şirketinin büyümesiyle birlikte, markanın mevcut ve gelecekteki hayranlarının bu yeni siteyi yakından takip etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN