Herkese ödenecek... SSK, Bağkur, Emekli Sandığı fark etmiyor... 31 Ekim 2022 son tarih başvuran alacak! 500 TL anında verilecek... Ödemeler başladı!

Herkese ödenecek...  SSK, Bağkur, Emekli Sandığı fark etmiyor... 31 Ekim 2022 son tarih başvuran alacak! 500 TL anında verilecek... Ödemeler başladı!

Emeklilere sevindiren haber duyuruldu. Emekli olanlara anında 500 TL verileceği açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak belirtildi. İşte kampanyanın detayları…

Emeklilerin yüzleri gülmeye devam ediyor. Yapılan duyuru ile birlikte bankaların emekli müşterilerine özel kampanya başlatıldı açıklandı. Kampanyaya dahil olan vatandaşlara 500 TL Ek ödeme yapılacak. İşte kampanyanın detayları…

EMEKLİLERE MÜJDE VERİLDİ

Bankalara sunmuş olduğu kampanyalar yakından takip ediliyor.31 Ekim 2022 tarihine kadar referans kodu alan emekliler maşını İş Bankası'na taşıması doğrultusunda 500 TL'ye varan Pazarama MaxiPuan kazanabilecek. 31 Ekim tarihine kadar Maximum mobil uygulaması üzerinden referans kodu alarak kampanyaya katılan emekliler avantajlar da yararlanabilecek.

emekli kampanyası

KAMPANYAYA KİMLER KATILABİLİR?

Maximum mobil üzerinden katılım sağlayan tüm müşteriler yalnızca bir kez kampanyaya katılabilmektedir. Müşterilere yalnızca bir defa kod verilmektedir.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN NE YAPILMALI?

Kampanyaya katılacak olan müşterilerin Maximum mobil uygulaması üzerinden referans kodu olarak SGK maaşı buluna emekli yakınları ile bu kodu paylaşması gerekir. Yakınlarının maaşlarını taşıması üzerine 500 TL'ye varan parapuan kazanabilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN