Herkesin gözü o araçtaydı! Jeep yerine herkes bunu tercih edecek! O araç Türkiye piyasasına giriyor

Herkesin gözü o araçtaydı! Jeep yerine herkes bunu tercih edecek! O araç Türkiye piyasasına giriyor

Türkiye otomatik pazarında hareketlilik yaşanırken yeni araç modelleri de herkesin dikkatinde yer alıyor. Son yıllarda Çin markaları Türkiye pazarında en çok tercih edilen araçlar arasında yer alıyor. Çinli otomatik şirketi Off-Road markası için hazırlanıyor. Cheery, yeni aracıyla Türkiye'de ilk resmi etkinliğini düzenledi.

Türkiye otomotiv sektöründe yeni modeller dikkat çekerken Çinli otomotiv markası JAECOO, İlk üst düzey arazi SUV model aracı JAECOO 7 için İstanbul'da alıcılarının karşısına çıktı. "J-Drive" test sürüşü etkinliğinde boy gösteren JAECOO 7, herkesin ilgisini çekti. Aracın hem görüntüsü hem de detayları merak ediliyor.

JAECOO 7 TÜRKİYE PAZARINA HAZIRLANIYOR

JAECOO 7 Off-Road pazarına hitap eden bir araç olmasının yanı sıra ARDIS- Akıllı Tüm Zeminlerde Sürüş Sistemi özelliği ile de tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Dik eğim senaryolarının yanı sıra JAECOO 7 200 mm yerden yüksekliği ile 21 derece yaklaşma ve 29 derece uzaklaşma açıları ile satışa çıkarılıyor.

Jaecoo 7 to Feature 'Intelligent Cabin,' Exceptional Off-Road Performance

Marka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda modelin sürüş sırasında kumlu ve kayalık yol koşulları ile karşılaştığında Off-Road moduna geçiş yaptığı aktarıldı.ARDIS- Akıllı Tüm Zeminlerde Sürüş Sistemi ile birlikte kum, çamur, kar modları arasında akıllı bir geçiş yapma imkanı sunmaktadır. Aracın patinaj önleme sistemi ile birlikte hassas tork dağılımı sağlanırken kaymayı önlemek için tekerlek torkunu uygun bir aralıkta tuttuğu görülmektedir.

JAECOO 7, yeni nesil Off-Road deneyimi çok yakında Türkiye'de! - Elazığ Fırat Gazetesi

Marka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda çapraz aks koşullarının karşılandığı belirtilirken Bosch IPB Akıllı Fren Kontrol Sistemi JAECOO 7'ye 0,1 saniyeden daha kısa bir sürede tepki hızı kazandırdığı ve torku 4 tekerleği akıllı bir şekilde dinamik olarak dağıttığı görülmektedir. Tüm donanımlarda standart olan 8155 çipi saniyede 80 trilyon işlemlik maksimum hesaplama gücüne ulaştı görülürken 2 saniye içerisinde ultra hızlı açılma ve 30 saniye içinde 20'den fazla komuta yanıt verme imkanı sunmaktadır.

JAECOO 7 MOTOR ÖZELLİKLERİ

JAECOO 7’de 145 beygir gücünde 1.6 TGDI motor yer almaktadır. Kısa bir zaman içerisinde araca 1.5 Plug-in Hybrid motor seçeneği motor seçeneği de eklenecek. Bunun yanı sıra elektrikli ünite seçeneği de motor grupları arasında eklenerek %20 ile %80 şarj için 40 dakikalık bir süre gerektiren 50W kablosuz hızlı şarj desteği de sunulacak.

JAECOO J7 DEMUESTRA TODO SU POTENCIAL OFF-ROAD - PressLatam 2.0

JAECOO NE DEMEK?

Marka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yeni bir Offroad markası olarak piyasaya çıkması beklenen JAECOO isminin Almanca “Jäger” yani “Avcı” kelimesi ile İngilizce “Cool” yani “Havalı” kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşan bir kelime olarak görülmektedir. JAECOO7’nin fiyat bilgileri merak edilse de konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Aracın Türkiye'de hangi rakam aralığında satışa sunulacağı henüz belirlenmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN