Herkesin içine su serpildi! 10 Eylül’e kadar 1500 TL hediye edilecek! Kaçıran bin pişman…

Herkesin içine su serpildi! 10 Eylül’e kadar 1500 TL hediye edilecek! Kaçıran bin pişman…

Milyonların gözü bu açıklamadaydı. Artan fiyatlar vatandaşı zor durumda bırakırken bu ödeme herkesin içine su serpti. 10 Eylül'e kadar herkese 1.500 TL hesaplara aktarılıyor. İşte ödeme detayları…

Bankalar tarafından gerçekleştirilen kampanyalar yakından takip edilirken son açıklama Ziraat Bankası'ndan geldi. Bankkart ile Troy’da yapılacak alışverişlerde 1.500 TL hediye edilecek. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Bankkart ile troyestore.com ve Troy mağazalarından öğretmen ve öğrencilere 9.000 TL ve üzeri iPad alımlarında 1500 TL değerinde Apple aksesuarlarda geçerli olmak üzere kupon kodu tanımlanacağı belirtildi. 14 Ağustos 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 10 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceğinin altı çizili. İşte ödeme detayları…


1.500 TANIMLANACAK

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanyanın troyestore.com ve Troy mağazalarında geçerli olduğu aktarıldı. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi olan müşterilerin hem kredi kartlarında hem de banka kartlarında kampanyadan yararlanabileceği belirtildi.
Her müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1500 TL değerinde hediye çeki kazanabilecek. Gerçekleştirilen duyuru kapsamında kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin Apple aksesuarlarında geçerli olacak 1500 TL değerinde hediye çeki kullanabileceği vurgulandı.

ziraat-troy-kampanya.jpg

KAMPANYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

  • Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS yöntemlerini kullanarak kampanyaya katılım sağlanabileceğinin altı çizildi.
  • Sms ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin IPAD yazıp 4757'ye bankaya kayıtlı olan cep telefonları üzerinden SMS göndermesi gerekiyor. Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılım sağlayabilecek. Sms ile gerçekleştirilen katılımların ücretsiz olduğunu altı çizildi.
  • SMS yöntemi ile katılım sağlayan müşterilerin bankada kayıtlı olan telefon numarasına indirim kodu gönderilecek.

ziraat-bankasi-1.jpg

  • Kod ile yapılacak alışverişlerde Troy mağazalarında ve troyestore.com Sitesi üzerinden yapılan işlemlerde geçerli olacak.
  • Kampanyaya yalnızca asıl kaç sahiplerinin katılabileceği belirtilirken ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamaların asıl kalp sahibi müşterilerin harcamalarına dahil edileceğinin altı çizili.
  • Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN