Heyecan yarattı ama... SsangYong Torres EVX'te son dakika sürprizi!

Heyecan yarattı ama... SsangYong Torres EVX'te son dakika sürprizi!

Heyecanla beklenen SsangYong'un o modeli otomobil tutkunlarını hayal kırıklığına uğratabilir! Koreli SUV üreticisi özellikleri ve fiyatı nedeniyle ön siparişlerde büyük ilgi gördü. Heyecan yarattı ama... Torres EVX'te son dakika sürprizi!

NESİBE GÖVEN ATALAY

Elektrikli otomobil dünyası her geçen gün eklenen modellerle ilgi çekmeye devam ediyor. Koreli SUV üreticisi SsangYong Türkiye pazarına ilk elektrikli modelini sundu.

SsangYong'un Türkiye pazarına sunduğu ilk elektrikli modeli Torres EVX, büyük bir ilgiyle karşılandı. 1.695.000 TL'den başlayan fiyatı, 482 km menzili ve 10 yıl batarya garantisi ile dikkat çeken model, ön sipariş aşamasında da büyük ilgi gördü.

Güney Kore'nin yenilikçi otomobil üreticisi SsangYong'un, yeni marka adı #KGMobility altında Türkiye pazarına sunduğu ilk elektrikli modeli Torres EVX, otomobil severlerin büyük bir heyecanla beklediği bir gelişmeyi beraberinde getiriyor. 1.695.000 TL başlangıç fiyatıyla dikkat çeken C segment elektrikli SUV, 73,4 kWh kapasiteli BYD üretimi LFP bataryası ile 482 km'lik etkileyici bir menzile ulaşıyor ve Türkiye'de ilk kez sunulan 10 yıl veya 1 milyon kilometrelik batarya garantisi ile öne çıkıyor.

207 HP güç ve 339 Nm tork üreten elektrik motoruna sahip olan Torres EVX, 100 kW üstü DC hızlı şarj desteği ile bataryalarını %10'dan %80'e yalnızca 28 dakikada şarj edebiliyor. Isı pompalı termal yönetim sistemi gibi yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken model, ön sipariş döneminde verilen bilgilere göre kısa süre içerisinde Türkiye'deki ilk müşterilerine teslim edilmeye başlanacak.

SSANGYONG TORRES EVX'İN ÖZELLİKLERİ

  • 1.695.000 TL başlangıç fiyatı
  • 482 km menzil
  • 10 yıl batarya garantisi
  • 207 HP güç
  • 339 Nm tork
  • 100 kW üstü DC hızlı şarj
  • Isı pompalı termal yönetim sistemi

EKSİK ÖZELLİKLER

  • Makam perdesi
  • Kararan dikiz aynaları
  • Ambiyans aydınlatma

TAVSİYE

SsangYong Torres EVX satın almayı düşünenler, en güncel ve doğru bilgiler için satış temsilcileriyle detaylı bir görüşme yapmalı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN