Huawei bunu da yaptı! Araba değil sanki sinema salonu… arkada gidenler yaşadı

Otomobil sektörü her geçen gün yepyeni özellikler sunan yeni araçlarla daha hareketli bir hal almaya başladı. Özellikle de Huawei tarafından çıkarılan elektrikli otomobiller dikkat çekerken arabanın içine bunu da koydular. Araba değil adeta sinema salonuna döndü…

Huawei, son zamanlarda çıkardığı teknolojik ürünlerle başarılı bir yolda yürürken son olarak elektrikli otomobilleriyle görenleri kendine hayran bırakmayı başardı. Yunanistan hem tasarımı hem teknik özellikleri hem de fiyatlarıyla alıcıları cezbeden bu marka, şimdi de arabanın içini sinema salonuna çevirmesiyle görenleri şaşırttı. Arkada gidenler yaşadı desek yeridir…

yeni-proje-14.jpg

ARABANIN İÇİ SİNEMA SALONUNA DÖNDÜ

Dolubatarya sayfasında yer alan bilgilere göre Huawei’nin aracı Aito M9, yeni özellikleriyle sosyal medyada gündem oldu. Arabanın içerisinde bulunan düzenek sayesinde arkada yolculuk yapanlara 32 inçlik projektör perdesi ile resmen sinema salonu havası yaratılacak.

yeni-proje-15.jpg

Bunun yanı sıra söz konusu otomobilin Huawei tarafından geliştirilen XPixel farları, projektör görevi üstlenerek 100 inçlik bir yüzeye ekran yansıtmayı sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN