Hurdaya dönen Tesla’yı sanayiye götürdü, son halini gören sahibi şok geçirdi: “Bu arabayı yapar mısınız Elon Musk?”

Hurdaya dönen Tesla’yı sanayiye götürdü, son halini gören sahibi şok geçirdi: “Bu arabayı yapar mısınız Elon Musk?”

Aracıyla kaza yapan bir sürücü hurdaca dönen Tesla’yı sanayiye götürdü, son halini gören sahibi şok geçirdi. Türk usta, Tesla aracı öyle bir onardı ki... İşte, Tesla’nın akıl almaz onarım hikayesi…

Tesla aracıyla kaza yapan şoför çareyi Bursa’daki bir ustaya götürmekte buldu. Aracın sağ kısmındaki göçük ve kaportanın tamamına yayılan hasar dikkat çekerken, Türk usta hasarlı aracı fabrikadan çıktığı haline geri döndürdü.

Yaptığı tamiri video kaydına aldıktan sonra sosyal medyadan paylaşan usta videoya, “Bu arabayı yapar mısınız Elon Musk?” notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Tüm tamir işlemleri bittikten sonra araç yıkanarak sahibine teslim edildi.

bursada-kaza-yapan-togg-1.jpg

“HER ŞEY AKTİF OLMADAN MÜŞTERİ TESLİMATI YAPILMAZ”

Çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan usta, Peki ya o kadar sensörler? Araç aynı donanımları sorunsuz çalışıyor mu? Çevre algılama, oto pilot vesaire?” yorumuna cevap veren usta “Her şey aktif olmadan müşteri teslimatı yapılmaz” cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN