Hyundai i10 Bu Fiyata Bir Daha Alamazsınız! Rekorlarını Geride Bırakan Hyundai i10 Fiyat Listesi

Hyundai i10 Bu Fiyata Bir Daha Alamazsınız! Rekorlarını Geride Bırakan Hyundai i10 Fiyat Listesi

Güney Kore'nin dev otomoil markası Hyundai'nin en sevilen modellerinden birisi olan i10'nun Mart ayı güncel fiyat listesi yayınlandı. Günümüz şartları ile ekonomik fiyatıyla sürücüleri sevindirmeyi başarıyor. Peki Hyundai i10'nun fiyatı ne kadar oldu? Hyundai i10'nun özellikleri neler? ince detaylarıyla açıklıyoruz.

Dünyanın en büyük otomobil markaları arasında yer alan Hyundai, son yıllarda ülkemizde çok tutularak kullanıcılara fiyat performanslı otomobiller sağlıyor. Bunların arasında bulunan Hyundai i10 modeli ise sürücüler tarafından sevilerek kullanılıyor. Aynı zamanda yaptığı kampanyalar ve güncellemelerle gün geçtikçe kendini geliştirmeye devam ediyor.

haber-ici-h.jpg

Yapmış olduğu indirimler ve kampanyalar ile binlerce modelini sahipleri ile buluşturan Hyundai'nin Mart ayı güncel fiyat listeside yayınlandı. Sınıfının en küçük boyutuna sahip i10 modeli ise özellikle kadınlar tarafından çok tercih ediliyor.

HYUNDAİ İ10 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

3,67 metrelik uzunluğu ve 1,68 metrelik genişliğiyle Hyundai i10 manevra kabileyeti ile sizlere çok daha konforlu bir sürüş kolaylığı sağlıyor. Yeni tasarımıyla gözleri kamaştıran i10 aynı zamanda üst seviyede teknolojiyi içinde barındırıyor.

1.0 litre, 3 silindirli, 67 PS, 96 Nm torklu yada 1.2 litre, 4 silindirli, 84 PS, 118 Nm torklu iki adet çok noktadan püskürtmeli benzinli motor versiyonlarından birini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda 1.0 litre motorda iki şanzıman seçeneği (MT-AMT) ve 1.2 litre motorda tek şanzıman seçeneği (AMT) mevcut durumda.

hyundai-ic.jpeg

Kendisi küçük ama özellikleride bir o kadar büyük olan Hyundai i10'nun 252 litrelik bagajıyla pek çok farklı şey için kullanabilir. Birbirinden bağımsız arka koltukları tek elinizle kolayca katlayarak bagaj kapasitesini 1050 litreye kadar arttırabilirsiniz.

HYUNDAİ İ10 DONANIM ÖZELLİKLERİ

Hyundai i10'nun bir çok donanım özelliği üst seviye teknolji ile donatılmış olup kullancılara daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 60/40 katlanabilen arka koltuklar, Otomatik yanan farlar, Bagaj içi aydınlatma, 3,8'' monokrom ekranlı ses sistemi, 8'' dokunmatik ekranlı bilgi eğlence sistemi, gibi bir çok özelliği ile satışa sunuluyor. Peki Hyundai i10'nun güncel fiyatları ne kadar? Mart ayı fiyat listesi ne kadar oldu? işte i10'nun güncellenmiş yeni fiyatları.

haber-ici3.jpg

HYUNDAİ İ10 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

1.2 MPI 84 PS Style

Benzin AMT
285.000 TL

1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk

Benzin AMT
288.402 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN