Hyundai’den büyük fırsat! Geniş ailelerin tercihi… 1 milyon TL’nin altında! Şubat sonuna kadar…

Hyundai’den büyük fırsat! Geniş ailelerin tercihi… 1 milyon TL’nin altında! Şubat sonuna kadar…

Otomobil markası Hyundai, Şubat ayında büyük kampanya ile herkesin yüzünü güldürüyor. SUV model araç sahibi olmak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği bu fırsat Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak. Bu zamanda 1 milyon TL'nin altında araç mı kaldı? İşte Hyundai'den Şubat fırsat…

Dünyada en çok bilinen otomobil markaları arasında yer alan Hyundai, otomotiv sektöründe inanılmaz kampanyalarla adından söz ettiriyor. Türkiye pazarında çok satan modelleri ile yer alan Hyundai geniş SUV araçları ile müşterilerin aklını başından alıyor. Şubat ayının son günlerine yaklaşırken kampanya için son çağrılarını yapan Hyundai, 1 milyon TL'nin altında SUV model araç sahibi olmak isteyenlere inanılmaz bir fırsat sunuyor. 2024 model geniş SUV model aracı Bayon, müşterilerin tercihi oluyor.

HYUNDAİ’DEN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Geniş ailelerin arayıp da bulamadığı o model Hyundai'den geldi. Kalabalık aileler tarafından tercih edilen SUV model araçlar arasında yer alan Bayon, Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanyası için son çağrılarını yapıyor. 2024 model geniş aracı Bayon, fiyat ve teknik özellikleri ise en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır.

hyundai-bayon-fiyat.jpg

Sıfır kilometre Bayon sahibi olmak isteyen kişiler kampanya detaylarını araştırırken şimdi al 6 ay sonra öde fırsatını da değerlendirmeyi unutmuyor. Kampanyayı daha detaylı incelemek isteyen kişiler Hyundai'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

HYUNDAİ BAYON GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN