Hyundai’den yılın fırsatı!120 beygir güç ve geniş iç hacim! Almak için son fırsat: O modelde Şubat fiyatları belli oldu

Hyundai’den yılın fırsatı!120 beygir güç ve geniş iç hacim! Almak için son fırsat: O modelde Şubat fiyatları belli oldu

Hyundai geçtiğimiz yıl içerisinde yenilediği modeli ile herkesin dilinde dolanıyor. Muhteşem tasarım özellikleri ile birlikte segmentinde sağladığı avantajlar da tüm sürücülerin dikkatinde yer alıyor. İşte Hyundai fiyat listesi…

Hyundai, B-SUV segmentinde yer alan modeli Kona ile tüm sürücülerin dikkatinde yer alıyor. Yenilikçi ve şık tasarımı ile göz dolduran araç kompakt boyutlarına rağmen geniş bir iç mekan ve bagaj hacmi sağlıyor. Şehir içerisinde kullanım için tasarlanmış olan bu araç konforlu bir oturma düzeni ile birlikte uzun yolculuklar içinde ideal bir seçenek oluşturmaktadır. İşte Hyundai fiyat listesi…

HYUNDAİ'DEN ŞUBAT FIRSATI

Hyundai, 120 beygire sahip Kona model aracında 1.0 litrelik benzinli motor ve tam otomatik şanzıman kombinasyonunu kullanıyor. Araçta hem dinamik hem de ekonomik bir sürüş deneyimi sağlanırken şehir içerisinde çevik manevralar yapabilmeye de olanak tanıyor.

hyundai-kona-hibrit.jpg

Hyundai kona özellikleri ile birlikte yakıt ekonomisini önemseyen sürücüler içinde cazip bir tercih haline dönüşüyor. Tasarımda göze çarpan iç mekan genişliği ile birlikte aracın B-SUV segmentinde öne çıkması herkesin tercih listelerinde ilk sıralara yerleşiyor. Araç model fiyatlandırması kapsamında daha geniş olan C-SUV segmentindeki rekabet edebilecek bir düzeye sahiptir.

HYUNDAİ KONA FİYAT LİSTESİ

Kona araç sahiplerine sunmuş olduğu özellikler ile birlikte hem kaliteli hem de yüksek performanslı bir deneyim sağlamaktadır. Her noktasında kalite akan bu araç özellikleri ile de yüksek fiyatını haklı çıkarıyor. Segmentinde bulunan diğer araçlara kıyasla daha yüksek fiyat etiketi bulunsa dahi geniş iç hacmi ve üstün performansı ile birlikte fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

hyundai-kona-1-6-gdi-hev-141-ps-hibrit-dct.jpg

  • 1.0 T-GDI 120 PS Elite Benzin DCT
  • Fiyatı: 1.735.000 TL
  • 1.6 T-GDI 198 PS Elite Benzin DCT
  • Fiyatı: 1.765.000 TL
  • 1.6 T-GDI 198 PS 4x4 N-Line Benzin DCT
  • Fiyatı: 1.797.726 TL
  • 1.6 GDI HEV 141 PS Hibrit DCT
  • Fiyatı: 1.781.576 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN