İflas dalgası şiddetini artırdı, 9 yıllık firmaya hiç acımadı! İnegöl’ün mobilya devi kepenk indirmek zorunda kaldı

İflas dalgası şiddetini artırdı, 9 yıllık firmaya hiç acımadı! İnegöl’ün mobilya devi kepenk indirmek zorunda kaldı

Türkiye’de ekonomik krizden etkilenen şirket sayısı artmaya devam ediyor. Uzun zamandır devam eden iflas dalgası şiddetini artırdı, 9 yıllık firmaya hiç acımadı. İşte, İnegöl’ün ünlü mobilya devinin hazin sonu…

İflas dalgası şiddetini artırarak ilerlemeye devam ediyor. Son olarak Bursa İnegöl’de faaliyet gösteren 9 yıllık Arin Yatak, ekonomik zorluklardan dolayı iflas etmek zorunda kaldı.

Özellikle pandemi döneminden sonra başlayan iflaslar, son zamanlarda katlanarak arttı. Mevcut ekonomik şartlarda birçok işletme kötü sonla karşılaşırken, Arin Yatak da bu sondan kaçamadı…

inegol-arin-yatak-iflas.jpg

MAHKEME O TALEBİ REDDETTİ

2015 yılında kurulan ve özellikle ürettiği baza ve yatak setleriyle sektörde adını duyuran Arin Yatak, mahkemeye konkordato sürecini uzatmak için talepte bulundu. Duvar’ın haberine göre, mahkeme bu talebi reddederek Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasını onayladı ve adi tasfiye usulüne uygun olarak gerçekleştirilmesine karar verdi. Konkordato komiserinin görevi de sona ererken, mahkemenin verdiği tüm tedbirler kaldırıldı. Söz konusu iflas kararı, İcra İflas Kanunu 288. Maddesi uyarınca ilan edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN