İflastan çok satış fiyatı şok etti: Türkiye'nin köklü firması 3 gram fiyatına yeni sahibine kavuştu!

İflastan çok satış fiyatı şok etti: Türkiye'nin köklü firması 3 gram fiyatına yeni sahibine kavuştu!

Bursa’da faaliyet gösteren ve ekonomik krize yenik düşerek iflas bayraklarını çeken o firmanın, iflastan çok satış fiyatı şok etti. Mahkeme tarafından satışa çıkarılan firma 3 gram fiyatına yeni sahibine kavuştu!

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Fun Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, iflas bayraklarını çektikten sonra satışa çıktı. Ancak firmanın satış fiyatını duyan iflasına değil o rakama satılmış olmasına şaşırdı…

3 GRAM ALTIN FİYATINA SATILDI

Asgari ücretin altında bir bedele satılan firma sadece 7.500 TL’ye yeni sahibine kavuştu. Söz konusu fiyat, piyasada 3 gram altına denk gelirken sektörde de büyük bir şaşkınlığa neden oldu.

fun-tekstil-satildi-1.jpg

1995 yılında faaliyete başlayan ve Bursa’nın en tanınan firmalarından olan Fun Tekstil, 2021 yılında iflas etmiş ve marka hakları açık artırma ile satışa çıkmıştı. Bursa İflas Dairesi’nin yaptığı açık artırmada, markaya tek bir teklif geldi ve 7.500 TL’ye yeni sahibine kavuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN