İkinci el piyasası tarih olacak! 390 bin liralık o araç Türkiye'ye geliyor: Ön sipariş başladı

İkinci el piyasası tarih olacak! 390 bin liralık o araç Türkiye'ye geliyor: Ön sipariş başladı

Çin'in en büyük otomabil üreticileri arasında yer alan Changan, 390 bin lira değerindeki Alsvin modeliyle Türkiye pazarına girmeye gün sayıyor. İşte, Türkiye'de 2. el piyasasını bitirecek o modelin özellikleri...

Türkiye'de otomobile gösterilen yoğun ilgi, Çinli üreticinin gözünden kaçmadı. Bu doğrultuda harekete geçen Changan markası, Alsvin modelini Türkiye pazarına taşımaya hazırlıyor. Şuan hazırlık aşamasında olan şirket, Kasım ayına kadar Türkiye pazarında yerini almış olacak.

YARI FİYATA SATIŞA ÇIKACAK

Donanım bakımından yüksek konforlu olmayan aracın motoru da güçlü değil. Aynı zamanda araç çarpışma testlerinden de sadece 3 yıldız alabildi. Genel hatlarına bakıldığında Fiat Egea'ya benzeyen araç, tüm bu eksikliklerine rağmen fiyatıyla dikkat çekiyor.

Türkiye'nin uzun zamandır en çok tercih edilen modeli Egea 729.900 TL'den satılıyor. Yeni gelecek araç ise Egea'nın yarı fiyatına satılacak.

p-h-91.jpg

İKİNCİ EL PİYASASINDA YENİ DÖNEM

Çin'in en büyük otomobil şirketleri arasında yer alan Changan'ın Asya pazarında en fazla talep gören modelinin Alsvin olduğu biliniyor. 1.2 atmosferik motoruyla dikkat çeken araç, 70 beygir güç üretme kapasitesine sahip. 400.000 liranın altındaki bu aracın Türkiye pazarında yer alması ise ikinci el piyasasında tüm dengeleri değiştirecek gibi duruyor.

p-h-9-2.jpg

CHANGAN'IN SEGMENTİ NE?

B sınıfı segmentte bulunan sedan Changan Alsvin'in, 1.2 litre atmosferik motor ve manuel vites seçeneğiyle geleceği söyleniyor. Modelin 1.4 litre benzinli ve 1.5 litre otomatik versiyonları da mevcut. Ayrıca modelin 1.2 litrelik motor seçeneğinin de 85 beygirlik gücü olduğu iddia ediliyor.

p-h-9-3.jpg

CHANGAN ALSVİN DONANIMLARI

- 7 inç ekran

- Start stop

- 15 inç jant

- Elektrikli ayna

- ABS

- ESP

-Changan Aslvin boyutları

- 4399 mm uzunluk

- 1725 mm genişlik

- 1490 mm yükseklik

- Changan Alsvin bagaj hacmi 410 litre

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN